Görüş Bildir
Haberler
Müzik Tercihlerine Göre Hangi Rock Grubunu Acilen Keşfetmelisin?

etiket Müzik Tercihlerine Göre Hangi Rock Grubunu Acilen Keşfetmelisin?

Hadi tercihlerini yap hangi Rock grubunu dinlemen gerektiğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi tarz müzikleri sevdiğini öğrenelim!

1. Öncelikle hangi tarz müzikleri sevdiğini öğrenelim!

2. Ülkemizdeki en iyi kadın sesi kimde peki sence?

3. Peki en güzel müzik hangi yıllarda yapılmış sence?

4. Bu üçlüden hangisi?

5. Diyelim ki zaman makinesi icat edildi. İlk kimin konserine gitmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu enstrümanlardan hangisinin sesi senin ruhuna iyi geliyor?

7. Son olarak şarkıları sadece dinlemeyi mi yoksa klipleri ile birlikte izlemeyi mi daha çok tercih ediyorsun?

Pearl Jam!

Pearl Jam!

Seattle’da kurulan grup Eddie Vedder, Mike McCready, Stone Gossard ve Jeff Ament dörtlüsünden oluşuyor. Toplamda 10 adet stüdyo albümü bulunan Pearl Jam, özellikle Black ve Even Flow gibi hit şarkılarla rock tarihine adını yazdırmış gruplardan bir tanesi olmuştur.

Kiss!

Kiss!

Fantastik kostümleri ve makyajlarıyla dikkatlerden kaçması imkansız olan grup müzikal anlamda da dünya çapında ses getirmeyi başarmıştır. Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss ve Ace Frehley dörtlüsünden oluşan grup 45 seneyi aşkın süredir müzik yapmaya devam ediyor.

Foo Fighters!

Foo Fighters!

1994’de Nirvana‘nın dağılmasıyla yeni arayışlara giren Dave Grohl tarafından kurulan grup müzik dünyasının en eğlenceli gruplarından biri olmuştur. Özellikle çektikleri müzik klipleriyle büyük beğeni kazanan grubun birçok hit olmuş parçası bulunuyor. Yıllar içerisinde birkaç değişikliğe gitmiş olsalar da ana grup elemanları sırasıyla Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear ve Chris Shiflett‘dir. Birçok defa Grammy ödülü kazanan grup adını müzik tarihine yazdırmış bir başka rock grubu olmuştur.

Soundgarden!

Soundgarden!

Seattle’da doğan grunge müzik kültürünün önemli temsilcilerinden biri olan grup 1984 yılında kuruldu. Vokalde Chris Cornell önderliğinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Soundgarden kült olmuş Black Hole Sun şarkılarının klibiyle 1995 yılında en iyi müzik videosu dalında Grammy ödülü kazanmıştır.

Black Sabbath!

Black Sabbath!

Adını rock müzik tarihine yazdırmış bir başka grubumuz 1968 yılında İngiltere’de kurulan Black Sabbath. Vokalde Ozzy Ozbourne, gitarda Tony Lommi, bass gitarda Geezer Butler ve bateride Bill Ward‘dan oluşan grup yaptığı kült şarkılarla geçtiğimiz yüzyılın en iyi rock grupları arasında gösteriliyor. Özellikle Paranoid şarkısıyla dünya çapında tanınırlık kazanan Black Sabbath 2017 yılı itibariyle müzik hayatına son verdi.

Radiohead!

Radiohead!

1985 yılında İngiltere’de kurulan Radiohead, adını müzik tarihine yazdırmış bir başka rock müzik grubu. Thom Yorke, Jonny Greenwood, Colin Greenwood, Ed O’Brien ve Philip Selway beşlisinden oluşan grubun toplamda 9 stüdyo albümü bulunuyor. Birçok hit şarkı yapan Radiohead’in son zamanlarda en çok gündeme gelen şarkısı Black Mirror dizisinin Shut Up and Dance bölümünde çalan Exit Music şarkısı oldu. Müzik hayatına devam eden grubun dünya çapında birçok seveni bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
35
20
18
10
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cenk

Bende az bilinen grup filan önerecek sandım KISS grubunu önerdi sdfasdfafasd

Gizem Yenikler

Soundgarden!

sakurasakura

Black Sabbath 😍