Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Sandal'ın Yüzüne Ne Olmuş? 'Bu Sen Değilsin!'

Mustafa Sandal'ın Yüzüne Ne Olmuş? 'Bu Sen Değilsin!'

Başarılı şarkıcı ve şarkı yazarı Mustafa Sandal, geçtiğimiz gün 52. doğum gününü kutladı. Sandal, bu özel gününden Instagram hesabı üzerinden yeni fotoğraflarını sevenleri ile paylaştı. Takipçileri, yüzüne uyguladığı filtrenin dozunu kaçırdığını düşündükleri ünlü şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Sandal'ın paylaştığı bu fotoğraflara hayranları tarafından kendisinin değişimi ile ilgili yorumlar yağdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Sandal, 2020 yılından beri birlikte olduğu Melis Sütşurup ile yaşadığı aşkla gündeme gelmeye devam ediyor. Sandal, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından doğum günü ile ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcının fotoğraflarına, abartılmış yüz filtresiyle ilgili yüzlerce yorum geldi.

''Ben Sizler İçin Besteler Yapıp, Şarkılar Söylüyorum."

''Ben Sizler İçin Besteler Yapıp, Şarkılar Söylüyorum."

Mustafa Sandal, hayranlarının kutlama mesajlarına teşekkür etti. Doktoru ile birlikte objektif karşısına geçen şarkıcı, 'Canım dostlarım, yol arkadaşlarım; sosyal medyadaki doğum günü mesajlarınız beni çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkürler. Siz de iyi ki doğdunuz, iyi ki böyle güzel bir ülkemiz var ve ben sizler için besteler yapıp, şarkılar söylüyorum.' mesajı ile fotoğraflarını paylaştı.

"Ne Yaptıysa 'İptal' Tuşuna Bassın ve Geri Dönsün."

"Ne Yaptıysa 'İptal' Tuşuna Bassın ve Geri Dönsün."

Hayranları tarafından Sandal'ın fotoğraflarına; 'Mustafa Sandal'ı göremedik fotoğrafta', 'Bu sen değilsin!', 'Filtre hiç olmamış. Doğal halin çok daha iyi.', 'Ne yaptıysa 'iptal' tuşuna bassın ve geri dönsün.' şeklinde yorumlar yağdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Özdemir

Bu sefer de Mustafa Sandal Berdan Mardini ye benzemiş. Berdan Mardini Özcan Deniz e benzemşti. Ama Mustafa Sandal Özcan Deniz' e benzemiyor. Çok enteresan

Citizen Cane

"Kusuru kendisine söylenmeyen adam, ayıbını hüner sayar". Sa'id-i Şirazi