Görüş Bildir
Haberler
Müslüme Olayında Son Dakika: Müslüme’den Gelen Acı Haber Tüm Türkiye’nin Gündeminde…

Müslüme Olayında Son Dakika: Müslüme’den Gelen Acı Haber Tüm Türkiye’nin Gündeminde…

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cansız bedeni bulundu. Yörük bir ailenin kızı olan Müslüme, 10 Kasım’da ailesinin dağda çadır kurduğu sırada evinde önünden kaybolduğu iddia ediliyordu. Müge Anlı’nın programında da gündeme gelen Müslüme’nin cansız bedeni, kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağındaki bir dere yatağında bulundu. Müslüme’nin acı haberi tüm Türkiye’yi üzüntüye boğdu. İşte Müslüme olayında son dakika tüm gelişmeleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kışı geçirmek için Konya’da Mersin’e gelen Yörük bir ailenin kızı olan Müslüme Yağal, son günlerde Türkiye gündemini meşgul ediyordu. Tüm Türkiye Müslüme’den iyi haber beklerken, maalesef küçük kızın cansız bedeni bulundu. Kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağında bulunan Müslüme’nin nasıl vefat ettiği ise henüz açıklanmadı.

Komandolar Bölgeyi Kapattı

Komandolar Bölgeyi Kapattı

AFAD ekiplerinin 10 gündür aradığı Müslüme’nin cansız bedeni dere yatağında bulunurken, Müslüme'nin cesedinin bulunduğu bölgeye girişler yasaklandı. Bölgeye giden yollar ve patikalar, jandarma komandolar tarafından kapatıldı.

Müslüme Yağal'ın annesi Selvi Yağal, kızının acı haberini çadırda aldı. Müslüme'nin ölüm haberi üzerine çadırda yakınlarının teskin etmeye çalıştığı anne Yağal, 'Melek mi oldun kızım?' diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

Kaybolduğu çadırdan 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında bulunan Müslüme'nin cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından alınıp, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın