Görüş Bildir
Haberler
Murat Sancak'a Silahlı Saldırıda 1 Kişi Tutuklandı

Murat Sancak'a Silahlı Saldırıda 1 Kişi Tutuklandı

Onedio Medya
16.10.2015 - 15:40

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a silahlı saldırıyla ilgili olarak tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen 5 şüpheliden Turgut Üney, 'tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşadamı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak, koruması ve şoförünün bulunduğu otomobil 20 Ağustos tarihinde Hadımköy Çamlıca Caddesi'nde çapraz ateşe tutulmuştu. Sancak'ın aracına 21 kurşun isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Konuyla ilgili emniyet tarafından yapılan araştırmada bazı şahıslar gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlılar, sabah saatlerinde Büyükçekmece Adliyesi'ne getirildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Turgut Üney, 'tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla' tutuklandı.

Başsavcı’dan ‘kumar borcu’ iddiasına yalanlama

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gülay, soruşturmayla ilgili yazılı açıklama yayımladı:

'Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi üzerine soruşturma dosyası ile ilgili olarak Büyükçekmece Sulh Ceza Hâkimliği’nce kısıtlama kararı verilmiştir.

Son zamanlarda bazı basın yayın organlarında olayın Murat Sancak'ın kumar borcu nedeniyle vuku bulduğunu, kamera kayıtlarının silindiğine, bazı hususların gizlendiğine dair haberler yer verilmiş ise de, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı gibi soruşturma dosyası kapsamında, bu hususa ilişkin ya da böyle bir şüphe uyandıracak delil ve bulgunun mevcut olmadığı anlaşılmıştır.'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
1
1
1
0