Görüş Bildir
Haberler
TV
Mükemmel Eşleşme 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Mükemmel Eşleşme Fragman ve Son Bölüm Özeti

Mükemmel Eşleşme 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Mükemmel Eşleşme Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
22.08.2022 - 17:31

MinT Motion Pictures imzalı TRT1 ekranlarının yeni dizisi Mükemmel Eşleşme kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Romantik komedi türündeki dizi her hafta Cumartesi günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Mükemmel Eşleşme 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla kısa sürede sevildi. İlk bölümü 16 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizinin heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Mükemmel Eşleşme fragman ve son bölüm yaşananlar.

Mükemmel Eşleşme 7. Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme Son Bölümde Ne Oldu?

Mükemmel Eşleşme Son Bölümde Ne Oldu?

Kerem ve Pınar iki ailenin nişanı attığından habersizdir. Firuze ve Fadime ise Pınar'a bu durumu nasıl anlatacağını bilemezler. O sırada Mevsim'in kaybolduğuyla ilgili haber verirler. Mevsim'in kaybolması tüm ailede büyük bir paniğe yol açar ve herkes onu bulmaya çalışır. Öte yandan Mevsim ise Kerem'in eski sevgilisi Ece tarafından bulunur ve eve getirilir. Yurt dışından Kerem için dönen Ece, Pınar ve Kerem'i ayırmak için gelmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın