Görüş Bildir
Haberler
Mükemmel Cilde Ulaşmak İsteyenlere: Asyalı Kadınların Güzelliğinin Ardında Yatan 8 Yöntem

etiket Mükemmel Cilde Ulaşmak İsteyenlere: Asyalı Kadınların Güzelliğinin Ardında Yatan 8 Yöntem

Gozex
17.07.2017 - 23:00

Sayısız Asyalı kadın yaşlarından çok daha küçük gösteriyor. 40 yaşında 20'lerinde görünürlerse şaşırmayın. Kimisi bu gençlik dolu güzelliklerini doğanın bir hediyesi olarak görse de Bright Side'dan derlediğimiz yöntemlerle hepimizin ulaşamayacağı bir şey değil.

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-gir...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıkanırken '4-2-4' metodunu kullanın.

1. Yıkanırken '4-2-4' metodunu kullanın.

Çoğu Asyalı kadın bu yöntemi kullanır. 4 dakika boyunca yüze hidrofilik yağ sürüp 2 dakika boyunca temizleme suyuyla arıtıyorlar. Bunlar tamamlanınca, 4 dakika boyunca yüzlerini suyla yıkıyorlar. Bu tarz temizleme süreci iki-evreli olarak geçiyor.

2. Konja süngeri kullanın.

2. Konja süngeri kullanın.

Cildinizi dikkatli bir şekilde temizlemek istiyorsanız özel bir konja süngeri kullanabilirsiniz. Konja bitkisinin köklerinden yapılıyor bu sünger. Kullanmadan önce, yumuşaması için ılık suda birkaç dakika bekletin. Sonrasında, alnınızdan başlayıp çenenize doğru inerken dairesel hareketlerle yavaşça ovalayın.

3. Haftada bir; yüzünüzü serumlardan, merhemlerden, esanslardan oluşan bir güzellik rutiniyle temizleyin.

3. Haftada bir; yüzünüzü serumlardan, merhemlerden, esanslardan oluşan bir güzellik rutiniyle temizleyin.

Asyalı kadınların cilt bakımında 17'ye yakın ürün kullandıkları varsayılır. Güzellik ürünlerinin tamamı şu şekilde uygulanmalıdır: Öncelikle ince katmanlı ürünleri sürersiniz, sonrasında daha yoğun kıvamlıları ve en son en koyu kremler ve merhemler sürülür. Bu şekilde vücudunuz emebileceği maksimum canlandırıcı madde miktarını kullanabilir.

4. Yüzünüzü ultraviyole ışınlardan yıl boyu koruyun.

4. Yüzünüzü ultraviyole ışınlardan yıl boyu koruyun.

Japonların hava güneşli olmamasına rağmen koyu renk gözlükler takıp şemsiye taşıdığını fark ettiniz mi? Bu yalnızca bir moda ifade biçimi değil. Tamamıyla Güneş'in zararlı ışınlarından korunma amaçlı bir önlem. Çoğu Japon kadın da SPF korumalı kremler sürüyor Güneş'in yaşlandırıcı efektlerinden korunmak için.

5. Cildinizin güzel görünmesi için pirinç suyu kullanın.

5. Cildinizin güzel görünmesi için pirinç suyu kullanın.

Yüzyıllar boyunca, Asyalı kadınlar saçlarında ve ciltlerinde pirinç suyu kullandılar. Yüzünüzü düzenli aralıklarla pirinç suyu kullanarak yıkarsanız, yüzünüzün yumuşadığını ve esnekleştiğini fark edeceksiniz. Ayrıca renk tonunun da belirginleştiğini göreceksiniz. Bu mucizevi ürünü saçlarınızda da kullanın. Şampuanı yıkarken iyi bir durulayıcı görevi görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kozmetik ürünler koleksiyonunuza yeşil çay ve nane ekleyin.

6. Kozmetik ürünler koleksiyonunuza yeşil çay ve nane ekleyin.

Bu ürünler birçok yüz maskesinde, yaşlanma karşıtı kremde, merhemde ve yağda kullanılıyor. Düzenli olarak kullanıldığında cildinizi çok daha sağlıklı yapar ve parlamasını sağlar.

7. Yüzünüze uygulamadan önce, güzellik ürünlerini köpüğe çevirin.

7. Yüzünüze uygulamadan önce, güzellik ürünlerini köpüğe çevirin.

Asyalı çoğu kadın, güzellik ürünlerini ovarak sürmekten çekinir. Bunun yerine, hafifçe parmak uçlarıyla vurmayı tercih ederler. Bu şekilde, cilde ulaşan kan akışı artar ve cildin tazeleşmesine yardımcı olur. Ürünleri özel ağ şeklinde süngerlerde köpürtüp yüzlerini bu şekilde sabunlarlar.

8. Hatasız bir cilt elde edin.

8. Hatasız bir cilt elde edin.

En iyi sonuçları almak için cildinizi ovup beyazlatma maskesi kullanmanız gerekiyor. Yarım çay kaşığı şekeri 1 çay kaşığı sandalağacı odunu tozuyla iyice karıştırın. Ovalarken yarım doğranmış bir domatese ihtiyacınız olacak. Bu karışımı ve domatesi kullanarak 5-10 dakika boyunca yüzünüzü ovun. Suyunu düzgün uygulayabilmek için domatesi iyice sıkın. Ovaladıktan sonra, yüzünüzü normal suyla yıkayın.

Cilt beyazlatıcı maskeyi hazırlarken bir adet patatesi rendeleyin. Sonrasında içindeki suyu almak için süzgeçte bekletin. 2 çay kaşığı pirinç ununu bir kaseye dökün, 1 çay kaşığı bal, 4 çay kaşığı patates suyu ve 3 çay kaşığı limon suyu ekleyin. İyice karıştırın. Cildinize kalın bir tabaka halinde uygulayın ve 30-40 dakika bekletin. Sonrasında 2-5 dakika boyunca nazikçe masaj yapın ve ılık suyla yıkayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
608
261
134
120
116
114
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melindaaksay

Sandalağacı odunu tozu?

Tuğce Tokdemir

bunlarla uğraşacağıma çirkin ölürüm mk hidrofilik yağ nedir :D sdfghj

bakın tuğçe de benim gibi düşünmüş ona neden yazmıyosunuz:))

yeminle okurken yoruldum ya,işleri yok tabii bunların,geyşa ruhlu salaklar

Futaba Yoshioka

ne kadar aptal bir yorum. tembelliğini millete salak diyerek mi kapatmaya çalışıyorsun?