Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı Canlı Yayında Hastalığını Açıkladı! Müge Anlı'nın Hastalığı Ne?

Müge Anlı Canlı Yayında Hastalığını Açıkladı! Müge Anlı'nın Hastalığı Ne?

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her sabah izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümünde yaşanan olaylarla gündeme gelen programın bu sefer gündeme gelmesinin sebebi Müge Anlı'nın kendi hastalığından bahsetmesi. Başarılı araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayın esnasında kendi yaşadığı hastalıktan bahsederek sevenlerini üzdü. Peki Müge Anlı'nın hastalığı nedir? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her bölümde kayıpları bulan, faili meçhul cinayetleri açıklığa kavuşturan ve gizemleri çözen Müge Anlı İle Tatlı Sert programıyla her sabah ekranlarda olan Müge Anlı, bu kez sağlık sorunuyla gündeme geldi. Anlı . program akışı esnasında konuklardan birinin yaptığı yorum üzerine daha önce hızla kilo kaybettiğini açıklayarak kendi hastalığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Bu Kadın Nasıl Canlı Yayına Çıkıyor!''

''Bu Kadın Nasıl Canlı Yayına Çıkıyor!''

Müge Anlı programında yer alan konuklarından biri 'Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi' deyince ünlü sunucu bu konuda bir yorumda bulundu.

Anlı, konuğa cevap olarak 'Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçtürdüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!' ifadelerini kullandı.

Hızla Kilo Veriyor

Hızla Kilo Veriyor

Geçtiğimiz haftalarda da kilo kaybettiğini söyleyen Müge Anlı, iş yoğunluğundan yemek yemeye fırsat bulamadığını, sevenlerinin ve dostlarının program arasında kendisine yemekler sipariş edip yedirmeye paylaştığını ifade etmişti.

Müge Anlı hastalığını canlı yayında açıklayınca sevenleri ve takipçileri sosyal medyadan 'geçmiş olsun' dilekleri yağdırdı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın