Görüş Bildir
Haberler
Mobil Oyun Tutkunlarına Özel: 2019'un En Yeni Oyunlarını Bile Kasmadan Çalıştıran En Güçlü Oyun Telefonları!

Mobil Oyun Tutkunlarına Özel: 2019'un En Yeni Oyunlarını Bile Kasmadan Çalıştıran En Güçlü Oyun Telefonları!

Don't mind me
01.05.2019 - 08:36

PUBG, Fortnite gibi pek çok mobil oyun ile artık oyun tutkunları telefonlarından rekabeti hissedebiliyor. Ancak çabuk biten batarya, ısınma, kasma gibi problemler, mobil oyuncular için sinir bozucu olabiliyor. Sizler için 2019 yılının oyun oynamak için en ideal telefonlarını listeledik!

Kaynak1 Kaynak 2

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone

Asus'un oyun oynamak için yarattığı ROG Phone, yanında pek çok oyun aksesuarı ve telefonun üst tarafında olan ve oyunlara göre özelleştirilebilen tuşlar ile tam bir oyun canavarı. Ayrıca overclocked'lanmış Snapdragon 845, 8GB RAM ve 4,000mAh bataryasıyla da oldukça güçlü.

iPhone XS Max ve iPhone XS

iPhone XS Max ve iPhone XS

Apple iPhone'un teknolojisi ile hayran bırakan yeni modelleri, oyun açısından da oldukça yüksek performans sunuyor. Özellikle XS Max, 6.5 inç ekranı ve daha uzun batarya ömrü ile oyun tutkunları için biçilmiş kaftan.

Samsung Galaxy M20

Samsung Galaxy M20

Mobil oyun tutkunlarının önündeki en büyük engel belki de şarjlarının çabucak bitivermesi. 5000mAh bataryası olan Galaxy M20 ile oyun oynarken sabahlar olmasın! Samsung Exynos 7 Octa 7904 işlemcisi ile de oldukça akıcı bir oyun tecrübesi sağlıyor, üstelik fiyatıyla da oyun tutkunlarının yüzünü güldürüyor!

Razer Phone 2

Razer Phone 2

Oyun ürünleriyle özdeşleşmiş bir marka olan Razer, Phone 1 modeliyle sektöre giriş yapmıştı. Şimdi çok daha güçlü bir telefon olan Razer Phone 2 ile oyuncular için dizayn edilmiş bir telefon sunuyor. Ancak tasarımı ve özellikleri oyunlar için yapıldığından, diğer özellikleri, örneğin kamerası, beklenilenin altında.

Black Shark 2

Black Shark 2

Xiaomi'nin ürettiği ve oyun telefonu konseptiyle ürünleriyle meşhur olan Black Shark, ikinci nesil telefonuyla oldukça iddialı geliyor. Görselde görülen eklentiler ile oyun oynamayı hem daha zevkli hem daha akıcı kılıyor. Ayrıca telefon muhteşem dizaynı, kamerası ve diğer özellikleriyle sadece oyun için değil, her açıdan oldukça başarılı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Galaxy S10 Plus/S10/S10e

Samsung Galaxy S10 Plus/S10/S10e

Qualcomm'un yeni ve oldukça güçlü Snapdragon 855 işlemcisine sahip Galaxy S10 serisi, Google Play'deki en ağır oyunları bile rahatça ve yüksek grafiklerde açabiliyor.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Çinli teknoloji devinin üst segment telefonu P30 Pro oyunculara da pek çok artı sunuyor. İçindeki soğutucu ile telefonun oyunlarda ısınmasını engelliyor, Kirin 980 işlemcisi de oyunlarda yüksek performans gösteriyor.

OnePlus 6T

OnePlus 6T

OnePlus 6T, bu listedeki bütçeye en uygun oyun telefonlarından bir tanesi. Fiyatına göre oldukça güçlü olan telefon ile güncel oyunların hepsi rahatça oynanabiliyor.

iPhone X

iPhone X

Apple iPhone X de gerek işlemcisi, gerek 5.8 inç OLED ekranı ile yüksek performans gerektiren oyunlar için ideal. Listedeki diğer telefonlar iPhone X'i saf dışı bırakacak özelliklere sahip, bunu kabul ediyoruz ancak ne var ki App Store avantajı Apple ürünlerinin yadsınamaz bir özelliği, Fortnite gibi trend oyunlara öncelikli erişim avantajınız her zaman elinizde!

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi'nin telefonlarının hızı, kullanıcılar tarafından takdir toplamış durumda, Pocophone F1 de hem uygun fiyatı hem yüksek özellikleri ile mobil oyuncuları memnun edecek bir model.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Honor View 20

Honor View 20

Huawei'nin ürettiği Honor View 20, her açıdan dudak uçuklatan bir telefon. Kirin 980 ve 6/8GB RAM kapasitesi ile piyasadaki en güçlü telefonlardan bir tanesi!

Not: Oyna Kazan oynamak için yüksek özelliklere sahip telefonlara ihtiyacınız yok! 😍

Not: Oyna Kazan oynamak için yüksek özelliklere sahip telefonlara ihtiyacınız yok! 😍

İndirmek için: 

iOS 

Google Play

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
13
9
7
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan a

10 bin para verdikten sonra kasacaksa zaten ben o telefonun bilmem nesini ne yaparım affedersin.

Miraç

Galaxy M20 akıcı bir deneyim mi yaşatıyor? :) Yahu reklam yapacağım diye, bir yayın kuruluşu kendini bu kadar küçültmez. M20 berbat işlemcisiyle, oyunlarda k... Devamını Gör

Gökhan Gülmüş

İnsanlar size inanıp Samsung M20 alsa ve yanıltıcı reklam diye dava açsa ne olacak? 2 kaynak göstermişsiniz, ikisinde de Samsung M20 yok. Çocuk mu kandırıyor... Devamını Gör