Görüş Bildir
Haberler
Mine Tugay'ın Olay Sosyal Medya Pozları! Görenlerin Nefesini Kesti...

Mine Tugay'ın Olay Sosyal Medya Pozları! Görenlerin Nefesini Kesti...

GNS
04.11.2021 - 18:10

En son Zalim İstanbul dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Mine Tugay yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor. Medcezir dizisindeki karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 43 yaşındaki oyuncu Mine Tugay sosyal medyaya yüklediği cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. 3,5 milyon takipçisi olan Tugay sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Paylaştığı fotoğraflar görenlerin nefesini kesti. İşte Mine Tugay'ın o cesur pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

43 yaşındaki oyuncu Mine Tugay oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. Verdiği cesur pozlar ve kıyafet tercihleri ile dikkat çeken oyuncunun yıllara meydan okuyan güzelliği görenleri kendine hayran bırakıyor.

Mine Tugay Kimdir?

Mine Tugay Kimdir?

Ünlü oyuncu Mine Tugay, bugüne kadar birçok rolde yer aldı. 1997 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Mine Tugay, Gülbeyaz isimli 2003 yılında yayınlanan dizi ile dikkatleri çekti.

Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 yılında subay olan babasının görev yeri olan Konya'da doğdu. Yeni Levent Lisesi'ni bitirdi. Oyunculuğa 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı. Aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başladı. Ancak aralarında Özge Özberk ve Özgü Namal'ın da bulunduğu 15 kişilik sınıftan 'disiplinsizlik' iddiasıyla uzaklaştırılan 13 kişiden biri oldu.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı. Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı. 2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynadı. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı.

İşte Mine Tugay'ın Instagram Paylaşımları

İşte Mine Tugay'ın Instagram Paylaşımları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın