Görüş Bildir
Haberler
Milyonlarca Abonesi Olan Kripto Kanalı Sanal Gayrimenkul Evreni Metaverse'ün En İyi 5 Altcoinini Açıkladı!

etiket Milyonlarca Abonesi Olan Kripto Kanalı Sanal Gayrimenkul Evreni Metaverse'ün En İyi 5 Altcoinini Açıkladı!

Milyonlarca abonesi olan kripto kanalı Coin Bureau'nun sunucusu, sanal gayrimenkul evreni metaverse'ün piyasadaki en iyi 5 altcoin projesini belirledi. Takma adı 'Guy' olan analist, yeni videosunda takipçilerine metaverse projelerini değerlendirdi. İşte, haberle ilgili detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Coin Bureau'ya göre Axie Infinity (AXS), arsa ekosisteminin tarihsel değeriyle takip edilmesi gereken bir coin projesi!

Coin Bureau'ya göre Axie Infinity (AXS), arsa ekosisteminin tarihsel değeriyle takip edilmesi gereken bir coin projesi!

Ünlü kripto kanalının sunucusu Guy, abonelerine sanal gayrimenkul ve Blockchain tabanlı Axie Infinity'yi önerdi. Play-to-Earn (P2E) oyunu olan AXS, arsa ekosistemiyle bayağı değerli bir proje. Kripto analisti Guy; oyun içi gayrimenkulün en eskilerinden AXS, yatırımcıların yönelmesi gereken metaverse projesi dedi. Öyle ki Axie Infinity, geçtiğimiz ay inanılmaz bir artış başlattı ve yatırımcısına en çok kazandıran metaverse projelerinden biri oldu. Bunun yanında geçen ay tüm zamanların en yüksek seviyesi 160 dolara kadar çıkmıştı.

Decentraland (MANA), son dönemin en popüler metaverse projelerinden bir tanesi olmaya devam ediyor!

Decentraland (MANA), son dönemin en popüler metaverse projelerinden bir tanesi olmaya devam ediyor!

Decentraland (MANA); kullanıcıların içerik oluşturmasına, deneyimlemesine ve para kazanmasına olanak sağlar. Ethereum blok zinciri tarafından desteklenir. Milyonluk aboneli kanal Coin Bureau, takipçilerine Decentraland'i önerdi. Bunun yanında analist Guy, Decentraland'ın gelecekte topluluk oylamasıyla DAO (merkezi olmayan özerk kuruluş) tarafından birim sayısı arttırabilir dedi. Bunlara ek olarak MANA, yatırımcısına büyük kazançlar sağladı. Kasım ayında da 5.20 dolar seviyelerine ulaşmıştı. Böylece tüm zamanların en yüksek seviyesine imzasını atmıştı. MANA ayrıca Şubat 2020'den beri kriptoda uzun süredir devam eden 3D metaverse projelerinden bir tanesi. Geçtiğimiz gün dünyanın ilk sanal emlak şirketi Metaverse Group, Decentraland'ın en büyük arazisi için 2,6 milyon dolar token harcadı.

Analistin listesinde yatırımcısına bugüne kadar büyük kazançlar sağlayan The Sandbox (SAND) da yer alıyor!

Analistin listesinde  yatırımcısına bugüne kadar büyük kazançlar sağlayan The Sandbox (SAND) da yer alıyor!

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci metaverse coini olan SAND, oyuncuların gayrimenkul varlıklar oluşturabileceği ve para kazanabileceği sanal dünyadır. The Sandbox, kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi 7.51 dolara ulaşmıştı. Ayrıca en çok işlem gören metaverse coin projelerinden bir tanesi olmaya devam ediyor. Öte yandan analistlere göre SAND, parabolik yükseliş yapabilir.

Bit.Country (NUUM), Kusama ekosisteminde 100 milyon doların üzerinde parachain yuvası kazandı!

Bit.Country (NUUM), Kusama ekosisteminde 100 milyon doların üzerinde parachain yuvası kazandı!

Bit.Country (NUUM), kullanıcıların ailesi ve arkadaşları için metaverselerini oluşturmalarına olanak sağlar. Sanal araziler etrafında odaklanan proje NUUM, şu anda çok az kişi tarafından biliniyor. Ancak Guy'a göre NUUM, en iyi metaverse projelerinden biri. Ayrıca Bit.Country, kısa süre önce Kusama ekosisteminde yaklaşık 100 milyon doların üzerinde parachain yuvası kazandı.

Analiste göre Aavegotchi, gelişmiş teknolojisiyle fark yaratıyor!

Analiste göre Aavegotchi, gelişmiş teknolojisiyle fark yaratıyor!

Aavegotchi, kullanıcıların dünyayı keşfetmek için oynadığı ve NFT karakterlerini satın alabildikleri Ethereum tabanlı bir projedir. Analist Guy'a göre Aavegotchi, teknolojisiyle fark yaratıyor. Bazı analistlere göre Aavegotchi, kısa vadeli yatırımlar için uygun değil. Ancak bu kripto paranın güçlü temelleri var. Bu sebeple uzun vadeli yatırımlar için düşünülebilir. Ayrıca Aavegotchi, kripto analiz firması CryptoDiffer'ın büyüme potansiyeli beklediği coinler listesinde yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın