Görüş Bildir
Haberler
Metroda 'Bomba' Şakasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

etiket Metroda 'Bomba' Şakasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Emre Ordu
04.03.2016 - 21:01 Son Güncelleme: 05.03.2016 - 19:11

Kadıköy-Kartal Metrosu'nda birkaç genç, kapıların kapandığı bir sırada tekbir getirerek yolcuların bulunduğu vagonun içine çanta attı. Vatandaşlara büyük panik yaşatan olay sonrası gözaltına alınan 3 genç 'şaka' yaptıklarını söyledi. Nöbetçi savcılığa sevk edilen gençler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göztepe Metro İstasyonu'nda akşam saatlerinde bomba paniği yaşandı. Son günlerde internette dolaşan bomba şakası videolarına özenen iki genç, metro Göztepe İstasyonu'na geldiğinde poşeti 'Bomba' diyerek metronun içine attı. Bu sırada metro içindeki vatandaşlar bomba atıldı sanarak, hızla kaçmaya başladı. Metroda büyük panik yaşandı.

'Allahu ekber' diyerek çantayı metro vagonunun içine attılar

Olay yerine çok sayıda ekip gitti. Panik yaşayan bir kadını polisler güçlükle sakinleştirdi, iki genç ise gözaltına alındı. Olayı gören bir kadın vatandaş, 'Kadıköy'de metroya bindik. Uzun boylu, sakallı, kapüşonlu biri kapı kapanırken, içeri poşet attı. Metrodaki herkes panik yaşadı. Butonlara bastık' dedi. 

Öte yandan, sosyal paylaşım sitelerinde son günlerde bomba şakası videoları çok sayıda paylaşılması nedeniyle gençlerin bu şakayı yaptıkları iddia edildi.

Gözaltı sayısı üçe yükseldi

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun en yoğun olduğu akşam saatlerinde, tekbir getirip kapıları kapanan vagonun içine çanta atarak büyük paniğe yol açan ve 'Şaka yaptık' diyen gençlerle ilgili soruşturmada gözaltı sayısı 3'e yükseldi.

Gençlerin yaptığı "şaka" kameralara böyle yansıdı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çantadan basket topu çıktı

Polis, yaşları 18'den küçük olan 2 genci Üsküdar Çocuk Büro Amirliği'ne götürdü. 2 kişinin ifadesi üzerine, çantayı atıp giden üçüncü gence du ulaşıldı ve o zanlı da Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Bu arada, yapılan incelemede, vagonun içine 'Bomba' denilerek atılan çantadan basket topu çıktı.

Serbest bırakıldılar

Geceyi Çocuk Şube Müdürlüğü'nde geçiren 18 yaşından küçük 3 genç, bu sabah Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Nöbetçi savcıya ifade veren 3 genç serbest bırakıldı. Adliye önünde açıklama yapan gençler, 'Arkadaşlarımıza şaka yaptık' diye konuştu. Şakanın doğaçlama olduğunu belirten gençler, 'yaralanmaya neden olabileceğiniz aklınıza gelmedi mi' sorusuna 'Top patlar mı' diye cevap verdiler.

DHA, İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
453
293
84
49
36
21
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dr.kingschultz

kıza salak salak sorular soran her kimse, onun muhabirliğine, haberciliğine s...yim..!

tatlış penguen

aynen abicim destekliyorum

asiye

Panik halindeki kadından, hem de tanık olduğunu söylüyor, niye isim-soyisim alıyorsun ve yayınlıyorsun psikopat ruhlu şahıs. Hanımefendinin derdi başından aş... Devamını Gör

tatlış penguen

aynen ya ne gerizekalıca bir soru

Rahatlığa bakar mısın hala gülüyorlar.Versinler en az 6 ay ceza göreyim bir daha trollün t sini yapabilecekler mi?Ülkede her gün şehit geliyor aylar içinde 5... Devamını Gör