Görüş Bildir
Haberler
Metrobüste 'Bacak Bacak Üzerine Attın' Kavgası: Birbirlerinin Yüzüne Tükürdüler!

Metrobüste 'Bacak Bacak Üzerine Attın' Kavgası: Birbirlerinin Yüzüne Tükürdüler!

İstanbul'da metrobüste kadın ve erkek yolcunun 'bacak bacak üzerine attın' kavgası kameralara yansıdı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte kadın ve erkek yolcu birbirlerinin yüzüne tükürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'ya göre olay dün akşam saatlerinde Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüste yaşandı. 

Karşısındaki kişinin bacak bacak üzerine atarak oturmasından rahatsız olan kadın yolcu, erkek yolcuya tepki gösterdi. Yerini değiştiren kadın, daha sonra erkek yolcuyla tartışmaya başladı. Karşılıklı hakaretleşmenin yaşandığı tartışmada kadın yolcu, “Terbiyesiz, karşına geldim oturuyorum. Ya zaten bu saygısızlık. Ben bir bayanım, senin karının kızının yanında böyle otursunlar' diyerek tepki gösterdi. 

Erkek yolcu ise saygısızlık yapmadığını, sadece bacak bacak üzerine attığını söyleyerek kadına tepki gösterdi. Tansiyon yükselince olaya metrobüste bulunan diğer yolcular müdahale etmek zorunda kaldı. Gergin anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
24
22
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilge

Sana ne adamın oturuşundan, senin ‘bayan’ olmanla bacak bacak üstüne atıp oturmasının ne alakası var? Kadına destek çıkan adamlara da yazıklar olsun, hastası... Devamını Gör

Halit Demir

Bence bu ilker tam mal. Her yere aynı yorumu yapmış. Karını, kızını otobüste görürsem onların karşısında da bacak bacak üstüne atarım. Erkeksen gel bişey de.

Pasif Kullanıcı

Yıllardır sevişmediği için öfkeli ve gergin olan kadın o sabah ,metrobüsle bir yere giderken,sevinçli bir telaş içindeydi .Kafasını cama dayamış ,biraz içi g... Devamını Gör

Heisenberg

Ahah çok iyi. :D

s

Bu sabahtan akşama kadar pencerede oturup mahalleye girip çıkanın dedikodusunu yapan cırtlak teyze değil mi