Görüş Bildir
Haberler
Metin Arolat'ın Memeden Yoğurt Sıyırtarak Tasarruf Yaptığı Klibi: Dert Değil

etiket Metin Arolat'ın Memeden Yoğurt Sıyırtarak Tasarruf Yaptığı Klibi: Dert Değil

Klip analiz günümüz bu hafta yine huzurlarınızda. Bu seferki klibimiz zamanında fırtınalar kopartmış bir klip: Dert Değil. Metin Arolat, bu klibin hem oyuncusu, hem şarkıcısı hem de yönetmeni. Dönemin ünlü mankenlerinden Merve İldeniz de güzelliği ile göz doldurmuş. Ama tüm bu mükemmellik, bizim analiz yapmamıza engel değil tabii ki:

1. Sizi aşırı mutlu çiftimiz ile tanıştırayım: Merve İldeniz ve Metin Arolat. Bu ikilimiz görmüş olduğunuz gibi yatağa ekmek dökmekten ve korkulu rüya görmekten çekinmeyerek kahvaltılarını yatakta yapıyorlar. Hatta yemekle hiç uğraşmayıp yumurtayı, reçeli, zeytini yatağa boca ediyorlar.

2. Az evvelki kaza sebebiyle yemek yeme fonksiyonları geçici olarak servis dışı olan Merve'ye, sevgilisi tarafından "Ye de biraz mideni bastırsın" diyerek kahvaltı yerine yoğurt yediriliyor.

3. Sevgilisine "Bak bak uçak geliyo vuuu" diye ısrarla kaşık kaşık yoğurt yediren Metin ne yapsa beğenirsiniz? Evet, güzelim yoğurdu kızın üstüne döküyor! Bu da yetmezmiş gibi ziyan olmasın diye sıyırtıp tekrar kıza yediriyor.

4. Sabah kahvaltıyı döktüğü için aşırı mutlu olan Merve, yoğurdun verdiği enerjiyle sokağa fırlıyor. Kişiye özel yağan yağmur, elbette bir tek Merve'yi ıslatıyor. Tabiat Ana gerçekten çok ilginç...

5. Merve eve gidince "Bu adam beni bunaltıyo" diyerek vantilatörün karşısına geçiyor. Buzluktan aldığı buzlar ile yaşadığı gel gitleri unutmaya çalışıyor ve bronşit olmaya bir adım daha yaklaşıyor.

6. "Hanım bi banyo mu alsak?" diyen Metin'e "Neyse şimdi bi şey demeyim de ağzımızın tadı kaçmasın" diye yaklaşan Merve, sokakta bulunan küvete ördek gibi dalıyor.

7. Yine bi gün durup dururken dellenen Merve "Biz şimdi neyiz?" konusunu açtığı için kavga çıkıyor. Aldığı cevap kendisini kızdırınca şiddete başvurmak yerine sevgilisinin fotoğrafının üstüne "Sen bittin aslanım!" dercesine bir çarpı koyuyor.

8. "Daraldım, yemin olsun daraldım!" diye yan odada kendi başına acı çekiyor Merve. Bu ilişkinin gittiği yeri, sütçü geçerse mayalayacağı yoğurdu ve Donald Trump'ı düşünüyor. Kafası neredeyse yanmak üzere...

9. Bütün bunlar olurken Metin, sokakta banyo yapma alışkanlığını yine dolu dizgin devam ettiriyor. Küs oldukları için bugün küvet keyfi yok; mecbur kendi kafasına suyu kendisi döküyor.

10. "Biraz dışarı çıkayım bari de kafam dağılsın" diye sahile giden Merve, kenardan boş şezlong ve şemsiye kesiyor. Bulursa hemen havlusunu atıp denize girme planları peşinde...

11. Şu an mevcut olan tek şezlong ve şemsiyenin üstünde kim var dersiniz? Evet, bildiniz: Metin! Kızcağız yer bulamadığı için iyice içine doğru çöküyor. Metin'in kalkıp buyur etmek gibi bir kibarlığı maalesef yok; trip atıyor.

12. Artık bütün bu olanlardan sonra beyni avucuna su gibi akan Merve, son hamlesiyle gidip bir klarnet buluyor ve sokağa çıkıp manasız sesler çıkartıyor. Evet, maalesef Merve deliriyor...

Güzeller güzeli bir Merve İldeniz ve şen şakrak Metin Arolat görmek isteyene klibin tamamı:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
443
94
69
25
15
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Kaya

Mükemmel bir analiz olmuş, elinize sağlık (hatta klasikler arasına girebilir özellikle Merve'nin içsel bunalımları)

Onur Özalp

Başka işiniz yok salak salak şeylerle uğraşıyorsunuz.

Mazlum T.

evde ailecek izlerken hepimizin aynı anda başkasının yerine utandığı gözlerin parladığı suratların kızardığı yüzün hafif ekşimesi... kötü hissettirsede bu du... Devamını Gör