Görüş Bildir
Haberler
Metin Akpınar, Muharrem İnce'nin İddiasına Tepki Gösterdi

Metin Akpınar, Muharrem İnce'nin İddiasına Tepki Gösterdi

Emre Ordu
15.04.2023 - 14:32 Son Güncelleme: 17.04.2023 - 09:53

Metin Akpınar, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 'Yüzde 30’la ikinci tura kalacağım, yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım' iddiasını eleştirdi. Akpınar, 'Allah tarafından vahiy gelirse böyle şey söylenir. Normal bir insan bunu söyleyemez' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü sanatçı Metin Akpınar, YouTube'daki Kafa TV kanalında konuştu. Akpınar, 'Kızıyor musunuz siz de Muharrem İnce’ye, oyları gerçekten bölüyor mu sizce?' sorusuna 'Tabii bölüyor artık net! Bunu bilmeyecek adam değil Muharrem İnce, intikam alıyor yani ben öyle hissediyorum başka türlü olamaz' yanıtını verdi.

"Normal bir insan bunu söylemez"

"Normal bir insan bunu söylemez"

Akpınar şunları söyledi: 

'Yüzde 30’la ikinci tura kalacağım, yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım iddiası çok akıllı bir iddia değil. Allah tarafından vahiy gelirse böyle şey söylenir. Normal bir insan bunu söyleyemez. O zaman geriye ne kalıyor. Yüzde 9-10 oyla Millet İttifakı’nı engelleyecek bu kadar. Bu da kimin lehine olur? Cumhur İttifakı’nın lehine olur.

14 Mayıs'taki seçimlerin çok kritik olduğunu vurgulayan Akpınar, 'Bugün uygulanan seçim teokratik, monarşik bir rejim. Halbuki biz demokrasi istiyoruz. Her şeyi onun uğruna yapıyoruz. Toplumda da öyle bir demokrasi talebi doğdu. Demokrasi de öyle hemen ulaşılınca bitecek bir hedef değildir. Gittikçe zorlaşır, ulaştıkça zorlaşır o. Ama bugünkü seçim teokratik, monarşik bir yönetimden demokratik parlamenter bir sisteme geçmek seçimi olacak' ifadelerini kullandı.

Programı buradan izleyebilirsiniz 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
15
9
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Kaya

İnce AKP'nin ortaklarından biri CHP'li seçmen asla vermez fakat yeni oy kullanacak seçmene sempatik görünmekte

Selam Özbakan

ince midir kalınmıdır bırakın şunu ya seçimden sonra yolda kimse yüzüne bakmaz tayyip in yancısı

Mavi Balik

İnce hainliğini fazlasıyla ispatladı, Türk milleti nezdindeki kredisi bitmiştir.