Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı: Bu Hafta da Etkisini Sürdürecek

Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı: Bu Hafta da Etkisini Sürdürecek

Sunay Korkmaz
28.06.2021 - 08:46

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yaptı. Yeni hafta da, yurdun kuzeyinde yağışlar başlayacak ve hafta ortasında yurdun kuzeydoğusuna çekilecek. Yağışların ardından yurdun birçok noktasında hava sıcaklıkları yükseliş yaşayacak. İşte Meteoroloji'den yapılan 5 günlük hava durumuna ilişkin detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yer yer kuvvetlenen ve haftalardır kendini gösteren sağanak yağışların hafta ortasına kadar devam etmesi bekleniyor. Salı gününden itibaren etkisini azaltan yağışlar Karadeniz’in doğusunda görülmeye devam edecek. Hava sıcaklıklarında birkaç derece yükseliş yaşanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Pek Çok İl İçin Yağış Uyarısı Geldi

Bugün Pek Çok İl İçin Yağış Uyarısı Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, Marmara, Kıyı Ege ile doğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın