Görüş Bildir
Haberler
Meşhur Kutu Oyunlarını Sanal Dünyaya Taşıyan En Keyifli Oyunlar!

Meşhur Kutu Oyunlarını Sanal Dünyaya Taşıyan En Keyifli Oyunlar!

Kutu oyunları her zaman özel günlerin neşesi olmuştur. Yılbaşı, doğum günleri ve bunun gibi günlerde eğlencenin rekabet ile birleştiği ortamların oluşması hepimizi mutlu ederdi. Peki bu kutu oyunlarının sanal versiyonları var mı? Tabii ki var!

Bu listemizde güzel akşamlara neşe katan meşhur kutu oyunlarını sanal dünyaya taşıyan en keyifli oyunları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

8. UNO

8. UNO

Yüz binlerce seveni olan kart oyununu sanal ortama taşıyan bu oyun Steam üzerinden oynanabilir durumda. Oyun içerisinde temaları değiştirip farklı sanal ortamlarda oynayabilirsiniz. 

Son kartınız kaldığında da 'UNO!' diye bağırmayı unutmak gibi bir durumla karşılaşma ihtimaliniz de yok.

7. Business Tour

7. Business Tour

Bir emlak simülatörü olan oyunda kare çizerken para biriktirebilir gayrimenkulleri satın alabilir ve zenginleşebilirsiniz. Tatlı grafikleri ile öne çıkan Business Tour'da gerçekte beğendiğiniz emlak simülatörü mantığını sanal ortama taşıyarak yaşayabilirsiniz

6. RISK: Global Domination

6. RISK: Global Domination

RISK kutu oyununun sanal versiyonu olan RISK: Global Domination arkadaşlarınızla oynarken entrikalar çevirebileceğiniz bir oyun. Çeşitli haritalar üzerinde birliklerinizi yönettiğiniz ve küresel hakimiyet kurmayı amaçladığınız oyunda başınıza her şey gelebilir.

RISK: Global Dominaiton bu kadar eğlenceyi içinde barındırmasının yanında Steam'de tamamıyla ücretsiz.

5. MONOPOLY® PLUS

5. MONOPOLY® PLUS

Gündelik MONOPOLY zevkini sanal ortama taşımak hepimizin istediğidir diye düşünmekteyiz. Neşeli ortamı ve hoş dizaynı ile bizi içine çekiyor. Yine bir emlak simülatörü olan oyunda attığınız zara bağlı olarak hareket ettiğiniz haritada oynuyorsunuz. Arkadaşlarınızla kira veya ev sahipliği ilişkileri kurduğunuz oyunda eğlenmek ise kaçınılmaz.

4. Catan Universe

4. Catan Universe

Catan kutu oyunu keyfini bilgisayar üzerinden sürebileceğinizi söylesem her kutu oyunu hayranında bir kıpırdanma olur eminim ki. Oyunda amacınız Catan adasında gerekli kaynakları toplayarak hakimiyet kurmak ve adanın en gelişmiş yerleşimine sahip olmak. 

Oyun aynı zamanda Tabletop Simulator üzerinden de oynanabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

3. Cards Against Humanity

3. Cards Against Humanity

Kendi açıklaması ile 'Korkunç İnsanlar için Bir Oyun'. Siyah karta en iyi espriyi bulmakla hükümlü olduğunuz ve hiçbir kuralı olmayan bu oyunla sabahlara kadar eğlenebilirsiniz. Kutu oyununun yapımcıları ise telif konusunda hiçbir kaygıya sahip değil. Oyunun sitesini ziyaret edebilir ve tüm kartların bulunduğu PDF'i indirebilirsiniz. Hiçbir tepkileri olmayacaktır.

2. Codenames

2. Codenames

İki takıma ayrılın. Takım içerisinden biri farklı farklı kelimelerle olabildiğince kısa rauntta size kelimeleri bildirmeye çalışsın. Konuşmak da yasak. Kurallar bu oyunun ne kadar eğlenceli olabileceğini belli ediyor. Ancak siyaha dikkat edin, bir anda kaybedebilirsiniz.

1. Tabletop Simulator

1. Tabletop Simulator

Bu oyunun adından da anlayacağınıza göre masaüstü simülasyonu. 'İnsanlar bir masaya toplanıp ne yapar?' sorusuna 'Oyun oynar.' cevabı verilince ortaya böyle bir yapım çıkmış. 

Bünyesinde üstte saydığım oyunları da barındıran ve Steam üzerinden ulaşabileceğiniz yapımda oyununuzu seçip lobinizi oluşturmanız yetiyor. Sonrasında sadece beraber oynamak istediğiniz arkadaşlarınızı seçmek kalıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın