Görüş Bildir
Haberler
Meryem Uzerli, Suudi Arabistan Ziyareti İçin Tesettüre Girdiği Fotoğraflarını Paylaştı

etiket Meryem Uzerli, Suudi Arabistan Ziyareti İçin Tesettüre Girdiği Fotoğraflarını Paylaştı

Meryem Uzerli, Instagram'ı oldukça sık kullanan bir oyuncu. En son Suudi Arabistan'a seyahat ederken paylaştığı fotoğraflar ise epey konuşuldu. Hatta Twitter'da TT listesinde bile girdi. Sebebi de, Meryem'in tesettüre girmiş hali ile paylaştığı video ve fotoğraf. Detaylar için içeriğimize buyrun:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meryem Uzerli, hayatımıza Hürrem Sultan olarak giriş yaptığından beri onu bir başka sever olduk. Hatta çoğu kişi için o Meryem değil, Hürrem.

Meryem Uzerli, hayatımıza Hürrem Sultan olarak giriş yaptığından beri onu bir başka sever olduk. Hatta çoğu kişi için o Meryem değil, Hürrem.

Ailesi ile vakit geçirmeyi çok seven Meryem, Instagram hesabından da bu güzel anların fotoğraflarını yayınlıyor. Elbette minik kızı Lara ile birlikte...

Oyunculuğun yanı sıra iş kadınlığına da soyundu Meryem Uzerli. Kendi ismi ile çıkardığı kozmetik markasını, dünya genelinde tanıtmaya başladı.

Aslında bu kozmetik işi Meryem için yeni bir dünya değil. Çünkü oyunculuktan önceki yaşamında bir kozmetik firmasında 5 yıl makyaj artisti olarak çalışmış.

Tabii küçüklüğünden beri de makyaj dünyasıyla haşır neşir olduğu için, kozmetik işi ona hiç de yabancı değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle Arap ülkelerinde büyük hayranları var Meryem'in. Belki bizden bile daha koyu hayranlar hem de!

Bu yüzden markasının en büyük pazarı da Arap ülkeleri. Daha önce Abu Dhabi'de lüks ve büyük bir alış veriş merkezinde tanıtım gerçekleştirmişti.

Son olarak da markası için Suudi Arabistan'a doğru yola çıktı Meryem. Giderken de bir video paylaştı ve resmen sosyal medyada olay oldu.

Suudi Arabistan seyahati için tesettüre giren Meryem, çektiği videoda hayranları ile buluşacağı için heyecanlı olduğunu ve selamlarını iletiyor.

Suudi Arabistan'a vardıktan sonra paylaştığı bu fotoğraf da hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Bakalım Meryem, yeni paylaşımlar da yapacak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
286
167
76
41
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
panda-slothful

şu kadına güzel diyenin, rol yeteneği var diyenin aklına şaşarım. ıııyy asimetrik suratlı itici. bi de trende uyup din tüccarlığı yapıyor...

Pasif Kullanıcı

Duyan da seni dünya güzeli sancak

ozok

Kabede bunların magazin merkezi oldu.

lxx

Açık tenli ve renkli gözlü bir oyuncu olmak arap ülkelerinde sevilmek için yeterli bir neden sanırım. Gerçi ülkemizde de durum pek farklı sayılmaz.

HIRISTİYAN TÜRK

Kesinlikle dogru bir tespit. Açık tenli ve renkli gözlü bir kadın olun. Size tapacak araplar taniyorum o kadar yani