Görüş Bildir
Haberler
Meryem'i Katleden Musa Sevim, Saklandığı Barakada Yakalandı

Meryem'i Katleden Musa Sevim, Saklandığı Barakada Yakalandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Musa Sevim, eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Meryem Sevim'i 9 kurşunla katletmişti. 13 Kasım'dan bu yana aranan Musa Sevim, saklandığı barakada yakalandı.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köyde saklandı

Köyde saklandı

Olay, 13 Kasım’da Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Musa Sevim, eski kız arkadaşı Meryem Sevim’in kafede olduğunu öğrenip, adrese gitti. Burada, yanında taşıdığı tabancayı çıkaran zanlı, Meryem Sevim'e ateş etti. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Meryem Sevim, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Katil Musa Sevim ise kaçtı.

Musa Sevim, bir barakada saklanırken yakalandı

Musa Sevim, bir barakada saklanırken yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, olay yerine Musa Sevim ile birlikte gelenler tespit edildi. Ekipler, yaptıkları çalışmada 2 şüpheliyi belirledi. Kamera çalışmaları ile görgü tanıklarının ifadeleri üzerine polis, cinayeti işleyen Musa Sevim ile beraber olay yerine gelen 17 yaşındaki M.S.B, ve 17 yaşındaki F.A’yı gözaltına aldı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Polis, uyuşturucudan kaydı bulunan Musa Sevim’in bulunması için Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği yaparak çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Musa Sevim’in bir köyde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Düzenlene operasyonla Sevim, bir barakada saklanırken yakalandı. Yapılan aramada, bir ruhsatsız tabanca ve kardeşine ait kimlik çıktı. Musa Sevim işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

skindirik dovme,yalabik kesilmis it saci,3.sinif gozluk yarimkol beyaz zonta gomlegi. kaliplara uygun.

omer ali

tipe bak saca bak el ustune yapilan mide bulandiran dovmelere bak anlarsin ne bok oldugunu...bir tek sen terkedildin bir tek sen aldatildin kadina senden guc... Devamını Gör

omer ali

kufuru bile hak etmiyorsun sayikla it