Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur İddialara Son Noktayı Koydu: Emre Kaya ve Merve Boluğur Sevgili mi?

Merve Boluğur İddialara Son Noktayı Koydu: Emre Kaya ve Merve Boluğur Sevgili mi?

GNS
17.02.2022 - 20:45

Çalkantılı aşk hayatı ile sık sık magazin gündeminde baş köşeye oturan güzel oyuncu Merve Boluğur, son dönemde 'Aşk yok, iş var' açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz günlerde pop şarkılarının sevilen ismi Emre Kaya ile dans ettiği esnada kameralara yakalanan Boluğur, aralarında aşk iddialarının ortaya çıkmasına sebep oldu. Ünlü oyuncu aktif kullandığı sosyal medya hesabından durumla ilgili açıklama yaparak iddialara son noktayı koydu. Peki Merve Boluğur ve Emre Kaya sevgili mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Merve Boluğur'un son olarak şarkıcı Emre Kaya ile birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı. Murat Dalkılıç ile olan ayrılığı sonrası hiçbir ilişkisinde dikiş tutturamayan Boluğur için fanları 'Acaba Emre Kaya mı?' dedi. Magazinde ilişki iddiaları dolaşırken oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla duruma son noktayı koydu. İşte detaylar...

Aşk Yok İş Var

Aşk Yok İş Var

Önceki hafta Emre Kaya ile görüntülenen Merve Boluğur, aralarında çıkan ilişki haberlerine yanıt vererek 'İlişki yok, iş var' açıklamasını yapmıştı. Boluğur, Kaya'nın başarılı çalışmalarından bahsederek, birlikte müzik üzerine çalıştıklarını söylese de gazeteciler bu durumu inandırıcı bulunmamıştı.

Senin Yerin Ayrı

Senin Yerin Ayrı

Ardından arabesk albüm çalışması nedeniyle ekibiyle gece gündüz çalışan Emre Kaya'yı stüdyosunda ziyaret eden Merve Boluğur, birlikte oldukları samimi pozu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Enerjik ve mutlu olduğu gözlenen güzel oyuncunun el ele göz göze ettikleri sohbetin fotoğrafa yansıması aşk iddialarını kuvvetlendirmişti.

Yakın çevresi tarafından işkolik olduğu bilinen, arabesk albüme mola verip, mekanlara çıktığında ise hep Merve Boluğur ile görüntülenen Emre Kaya, ilişki iddiaları konusundaki sessizliğini korurken, oyuncu Boluğur'un samimiyet içeren paylaşımları kafalarda soru işareti oluşturmuştu.

Dans Ederken Görüntülendiler

Dans Ederken Görüntülendiler

Yaşanan olaylar sonrası geçtiğimiz günlerde bir mekanda eğlenmeye giden ikilinin, Nilüfer'in 'Sen Mühimsin' şarkısı eşliğinde dans ettiği esnada görüntüleri ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşık Olduğumda Söylerim

Aşık Olduğumda Söylerim

İlişki iddialarına Merve Boluğur tarafından yeniden yanıt geldi. Sosyal medyada bir magazin sayfasının paylaştığı dans videosunu hikayesine alıntılayan Boluğur,  'Arkadaşım demiştim ya... Aşık olduğumda söylerim' şeklinde iddialara son noktayı koydu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın