Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur’dan Olay İtiraflar! "Dudaklarımı Büyütmek İçin..."

Merve Boluğur’dan Olay İtiraflar! "Dudaklarımı Büyütmek İçin..."

dila bahar
06.11.2021 - 17:34

Küçük yaşlarda Acemi Cadı dizisi ile setlerle tanışan ve son dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, tarzıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi. Boluğur'un kendisiyle ilgili önceden yaptırıp şimdi pişman olduğu şeyler ise herkesi şaşırttı. İşte Merve Boluğur'un kendisi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, Günaydın'dan Merve Yurtyapan'a konuştu. Oyuncu, son yıllarda iyice artan estetik takıntısını eleştirirken kendiyle ilgili de itiraflarda bulundu.

'Gelen Teklifleri Değerlendiriyorum’

'Gelen Teklifleri Değerlendiriyorum’

Oyunculuğu ile tanınan Merve Boluğur son bir kaç yıldır sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. Son yıllarda kendisini geri plana çeken Boluğur, bu durumu şöyle açıklıyor: 'Sürü psikolojisiyle sürekli bir işte yer almanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Gelen teklifleri değerlendirip kendim için en iyisini seçmeye çalışıyorum.'

‘Belli Kalıpların İçine Girmeyi Sevmiyorum’

‘Belli Kalıpların İçine Girmeyi Sevmiyorum’

Kadınların tek bir kalıba sokulmaya çalışılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren oyuncu, bu durumun insanların iç dünyasındaki mutsuzluktan kaynaklandığını şöyle anlatıyor: 'Özgüvenli olmamızda dış görünüşümüzün etkisi var ama insan sadece bundan ibaret değil. Hayatta biraz sadeliği ön planda tuttuğum bir evredeyim. Belli kalıpların içine girmeyi sevmiyorum, doğal halimi beğeniyorum. Bence hiçbir şey yapmamak da çok seksi oluyor. Kendinizi bulduğunuz noktada dışarıyı önemsememeye başlıyorsunuz. Bu güzellik kurallarını kim koydu ki? İnsana cool'luk katan şey tamamen kendi aurasıyla ilgili.

 Eskiden şort-bot giydiğimde kendimi iyi hissediyordum. Şimdi meşhur siyah taytımı giyip çıkıyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Ergenlik dönemlerimde dudaklarımı büyütmek için üç kat ruj sürüyordum. Artık bunları yapmıyorum. Hatta ince kaş modası olduğunda kaşlarımı jiletlemiştim. O kaş modası bizi bitirdi. Üzüldüm bu duruma ve daha sonra gidip hafif doldurtmuştum.” 'Estetikten kusacağım. Kim ne yaptırıyorsa yaptırsın ama kendi adıma bir şey yapmayı sevmiyorum' diyen Boluğur, sözlerine şöyle devam ediyor: 'Benim yüzüm bu. Önemli olan malzemeyi ön plana çıkartmak. Burnunuz hokka olsaydı daha mutlu olmayacaktınız. Bunların hepsi zaten mutsuzluktan ibaret. 'Hepimiz aynı ölçüde olup şu kadar boya sahip olursak ideal güzellikteyiz' diye bir şey yok. Bu bir sistem dayatması. Balık etli bir kadının da kendi içinde bir hoşluğu vardır. Marilyn Monroe daha geniş kalıplı bir kadındı, ona çirkin mi diyeceğiz? İnsanların çok fazla bedeniyle oynaması tamamen dayatmadan ibaret.

‘Son Derece Gereksiz Buluyorum…’

‘Son Derece Gereksiz Buluyorum…’

Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum. Takı takmaya da biraz uzağım. Bu konuyla ilgili bir obsesyonum oldu. Üst üste taktığım takılar vardı. Sonra daha sade bir hale geçtim.” Açıklamalarında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın