Görüş Bildir
Haberler
Mersin Orman Yangını Sürüyor: 30 Ev Boşaltıldı, Barınma İçin Lojmanlar Hazırlandı

Mersin Orman Yangını Sürüyor: 30 Ev Boşaltıldı, Barınma İçin Lojmanlar Hazırlandı

Mersin’in Gülnar ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü ve geniş alana yayıldı. Yangın sebebiyle bölgedeki 30 eve tedbir amacıyla boşaltıldı. Vatandaşların barınma ihtiyacı içinde Gülnar ilçesinde bulunan lojmanlar hazırlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

300 personel müdahale ediyor

300 personel müdahale ediyor

Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkiinde çıkan orman yangınıyla ilgili söndürme çalışmaları, Mersin Valiliği ve Gülnar Kaymakamlığı koordinesinde devam ediyor. Sabah saatlerinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda uçak ve helikopterin yanı sıra 40 arazöz, 300 personel müdahale ediyor.

Lojmanlar hazırlandı

Lojmanlar hazırlandı

Öte yandan yangının tehdit ettiği yerleşim yerindeki 30 ev tedbiren boşaltılırken, burada yaşayan vatandaşlar okul bahçesine alındı. Vatandaşların barınma ihtiyacı içinde Gülnar ilçesinde bulunan lojmanlar hazırlandı.

Yangın havadan böyle görüntülendi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
8
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Topladığınız vergiler böyle şeyler için kullanılmıyorsa nereye gidiyor? Koca ülke şu yangını söndürmede o kadar aciz mi? İlla ki geçen seneki yangınlar gibi ... Devamını Gör

Yetemely 1

ALLAH BÖLGEDEKİLERİN YARDIMCISI OLSUN.