Görüş Bildir
Haberler
Mersin Büyükşehir Belediye 74-79 Fenerbahçe

Mersin Büyükşehir Belediye 74-79 Fenerbahçe

Enver K.
24.10.2015 - 17:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, ilk 3 periyodu geride tamamladığı maçta deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti

Fenerbahçe, karşılaşmaya Birsel Vardarlı Demirmen, Anastasiya Verameyenka, Tuğçe Canıtez, Ewelina Kobryn ve Alexandna Quigley beşiyle başladı.

Müsabakanın ilk periyotu 27-16 Mersin BŞB’nin üstünlüğü ile geçilirken, ikinci çeyreğe iyi başlayan takım Fenerbahçe oldu. Tuğçe Canıtez’in art arda bulduğu basketlerle skoru 27-21’e getiren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımında, Alexandria Quigley de bu bölümde skor yüküne ortak olan basketbolcusu oldu. Ev sahibi takım Marina Kuzina ve Angel McCoughtry ikilisiyle potada etkili olurken,  Fenerbahçe'de Jantel',n kaydettiği sayılarla rakibine cevap verdi. Bu periyottaki son 1:30’luk bölümde oyuna dahil olan Gökçe Doğan’ın basketiyle de skoru eritmeye çalışan Fenerbahçe, soyunma odasına 48-37 geride girdi.

Mücadelenin 3.çeyreği karşılıklı sayılarla geçilirken, final periyotunda Alexandria Quigley ve Birsel Vardarlı Demirmen’in etkili oyunu sonunda Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı karşılaşmadan 74-79 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Alexandna Quigley 29 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken, Birsel Vardarlı Demirmen 12 sayı, Jantel Lavender 13 sayı Ewelina Kobryn da 8 sayı üretti.

Fenerbahçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın