Görüş Bildir
Haberler
Mersin Barosu'ndan Açıklama: Tutuklanan Dede, Müslüme'nin Biyolojik Babası mı?

etiket Mersin Barosu'ndan Açıklama: Tutuklanan Dede, Müslüme'nin Biyolojik Babası mı?

Batuhan
26.11.2021 - 07:53

Mersin Barosu, Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin tutuklanan dedesinin biyolojik babası çıktığı yönündeki Sabah gazetesi haberini yalanladı. Barodan yapılan açıklamada, haberin asılsız olduğu belirtilerek, 'Gizlilik yasağına aykırı hareket eden ve bu eylemlerini yineleyen kişiler hakkında ise suç duyurusunda bulunacağımızı basına ve kamuoyunun bilgisine sunarız' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin Barosu, Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağı olmasına karşın bazı basın kuruluşlarında ve sosyal medyada asılsız haberler yapıldığını belirterek, gizlilik yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

SABAH'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Konuyla ilgili Oda tv'den de açıklama gelmişti

Konuyla ilgili Oda tv'den de açıklama gelmişti

Oda Tv'den Hazar Şahsuvar'ın haberine göre ise, 

'Müslüme'nin cesedi bulunduğunda olay yerine giden savcı bütün ailenin DNA örneklerini aldı. Bu DNA örnekleri aile bireyleri ile karşılaştırıldı. 

Dede Hasan Yağal'ın DNA örneği ile Müslüme'nin ağabeylerinden birinin DNA örneği yüzde 100 eşleşme sağladı.

Dede Yağal, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin babasıydı.'

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
141
87
76
23
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tipikbiri

Alın size Türk aile yapısı... Eskiden boşanma yoktu diyenler alın size o eski uzun mutlu evliliklerin formülü... Olan bebeğe oldu, sadece ona yanarım, ne vah... Devamını Gör

Derya İşler

Öldüğün için değil de ölene kadar yaşadıkları için üzülüyorum ne çekti o minik bedeni kim bilir 😓

Nurettin Bayar

Saf Anadolu insanının, çokta saf olmaması. Bu amca şehre gelse ve şehirde birbirine sarılan çift görse sinirden gözleri kızarır, ağzından salya çıka çıka "ah... Devamını Gör

Erkin esenn

Ne güzel söyledin 👏👏👏

Kunti kunti

Sana bana ona ahlak dersi veren, ahkam kesen tipleri görüyorsunuz değil mi?