Görüş Bildir
Haberler
Merkez Bankası'nın 100 Milyon TL'lik Bağışı Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

etiket Merkez Bankası'nın 100 Milyon TL'lik Bağışı Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Merkez Bankası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon TL bağış yaptığını açıkladı. Sosyal medyada Merkez Bankası'nın bu işleminin yasal olmadığı yönünde eleştiriler geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü salgına karşı alınan yeni ekonomik tedbirleri açıkladıktan sonra bir bağış kampanyası başlattıklarının bilgisini verdi. Erdoğan, koronavirüe karşı alınan önlemler nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren yurttaşlar için Milli Dayanışma Kampanyası'na destek vermeye çağırdı.

Kampanyaya son destek ilginç bir yerden, Merkez Bankası'ndan geldi. Merkez Bankası 100 milyon TL bağış yaptığını açıkladı.

Merkez Bankasının resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 'Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Merkez Bankası olarak #BizBizeYeterizTürkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon lira ile katılıyoruz'  ifadelerine yer verildi.

Dayanışma kapsamında 846 milyon TL bağış toplandı 👇

Dayanışma kapsamında 846 milyon TL bağış toplandı 👇

Merkez Bankası, 100 milyon lirayla en yüksek bağışı yaparken, 62 milyon 300 bin lirayla Ziraat Finans Grubu ikinci, 56 milyon lirayla Halkbank üçüncü sırada yer aldı.

Merkez Bankası'nın bağışı sosyal medyada da geniş yankı buldu...

Merkez Bankası'nın bağışı sosyal medyada da geniş yankı buldu...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
171
55
23
17
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sag ceplerinden alip sol ceplerine koymuslar adina da bagis diyorlar. Belediyelerin insanlara yardim kapmanyalarini kanunsuz diyen akp, en buyuk kanunsuzlugu... Devamını Gör

Poyraz aslan

kız kardeşim Şırnak ta dogu gorevini yapan bir öğretmen.oda bagis yapmis.niye yaptin diye sordum,abi okulun WhatsApp grubunda yazi gondermisler,sirnak milli... Devamını Gör

U

yapacağınız yardıma sokayım .gıdaya indirim yap,sula ,elektiriğe ,yol parasına ,herkes faydalansın ...