Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener'in Toplantısında Salon Krizi: Elektrik Kesildi, Gerginlik Çıktı

Meral Akşener'in Toplantısında Salon Krizi: Elektrik Kesildi, Gerginlik Çıktı

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in konuşmacı olduğu Çanakkale'deki ‘Milli İradeye Saygı’ toplantısının yapılacağı salona, otel yönetimi son dakika kullanma izni vermeyince ortalık karıştı.  Katılımcılar iznin iptal edilmesini kabul etmeyince otel yönetimi elektriği kesti. Buna rağmen otele gelen Akşener, yaklaşık bin kişinin bulunduğu salonda konuşmasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çanakkale'de Kolin Hotel'in salonunda bugün saat 14.00'de düzenlenecek toplantıya kısa süre kala otel yönetimi salonun kullanımını iptal etti. Toplantıya gelen yaklaşık bin kişi günler öncesinden izni alınan toplantının iptal kararını öğrenince bu kararı kabul etmeyeceklerini bildirerek otel yönetimini protesto etti.

Katılımcılar polis aramasından geçirilerek içeri alındı

Katılımcılar polis aramasından geçirilerek içeri alındı

Duruma tepki gösteren bazı katılımcılarla otel personeli arasında gerginlik çıktı. 

Çevik kuvvet ekipleri de otele geldi. 

Otel girişinde önlem alan polis ekipleri gelenleri tek tek aramadan geçirdikten sonra otele girişlerine izin verdi.

Salonun elektriğini kestiler

Salonun elektriğini kestiler

Meral Akşener'in konuşmasını yapmak için otele geleceği sıralarda otelin elektriği kesildi. 

Akşener, elektriğin kesildiği ve katılanların cep telefonları ışığıyla aydınlatmaya çalıştığı salona gelerek, toplantının iptal edilmeyeceğini söyledi ve konuşmasını megafonla yaptı. 

Toplantının neden iptal edildiği öğrenilemezken otel yönetimine baskı yapıldığı yönünde iddialar var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salondaki o anlar 👇

"Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor"

"Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor"

Meral Akşener, 'Milli iradenin önemi’ konferansı katılmak üzere Çanakkale’ye giderken Tekirdağ’da mola verdi. Bir restoranda toplanan kalabalığa hitap eden Akşener, Anayasa referandumuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Elindeki ay-yıldızlı kına dikkati çeken Meral Akşener, 'Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz. ’Hayır’cıları bir Başbakan, terörist olmakla suçlayabiliyor ise, bu skandaldır. Bir ülkenin Başbakanına yakışmaz. Dolayısı ile her sandığa gitmek aleni bir süreç. Buna da biz ‘hayır’ diyeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı Çanakkale’den başlatıyoruz. Çünkü Çanakkale ne yaptı? Dedi ki ‘Dur yolcu dur. Buradan geçemezsin.’ O yüzden biz de Çanakkale'de dur diyeceğiz. Bu anayasayı geçiremezsin. Milletimiz ‘hayır’ diyecek' dedi.

'Sayın Cumhurbaşkanı, ayağındaki prangalar nedir?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Meral Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor. Diyor ki ayağımda prangalar var. Türkiye 15 yıldır yönetiliyor. Hadi 2002, 2007 yıllarında Ahmet Necdet Sezer Vardı iki başlılığı kabul ettik. Sonra sayın Abdullah Gül cumhurbaşkanı oldu. Daha sonra kendisi cumhurbaşkanı oldu ve istediğini başbakan yaptı. Birini atadı beğenmedi, yenisini getirdi. Bu noktada şu soruyu sormak isterim. Sayın Cumhurbaşkanı, ayağındaki prangalar nedir,? Kimdir ve neredendir?' dedi.

Akşener'in konuşmasının engellenmesi Twitter'da TT oldu...

Akşener'in konuşmasının engellenmesi Twitter'da TT oldu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
60
25
11
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
timey wimey

bu ülkeyi kurtarsa kurtarsa meral akşener kurtarır. sonuna kadar arkandayız. bu ucuz saldırıların demektir ki onlar da sonuna geldiklerinin farkındalar.

uçan balina

çaresizce saldırmaya çalıştığınıza göre doğru yolda. titreyin meral akşener gümbür gümbür geliyor

timey wimey

bu kadına fetöcü diyenler halt etmiş en ufak bi delil olsaydı çoktan tutuklanmıştı iftira atmayı bırakın