Görüş Bildir
Haberler
Memeniz Sizi Ele Veriyor! Meme Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Memeniz Sizi Ele Veriyor! Meme Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Pelin
07.08.2016 - 00:15

Testimiz çok kolay. Memeniz hangi tip memeye daha çok benziyorsa işaretleyin ve karakterinizi öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Memeniz hangisine benziyor?

Gözüpek!

Gözüpek!

Senin en baskın karakter özelliğin, gözü pek ve cesur olman. bunun sebebi de tabii müthiş bir özgüvene sahip olman. Korkusuzsun ve gözünü budaktan sakınmazsın.  Ama bu kesinlikle kontrolsüz olduğun anlamına gelmez. Nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Maceracı tarafın biraz baskın olsa da dengeyi çok iyi sağlıyorsun. Her şeyin aksine gönül meselelerinde ise sürekli karşı tarafın cesur olmasını bekliyorsun. Oysa gözüpek bir kadınsın. Sen risk almayı seversin ;)

Cömert!

Cömert!

Senin en baskın karakter özelliğin cömertlik; bu yüzden sana çok net olarak 'iyilik yap, denize fırlat' insanı diyebiliriz. Sen bu dünyaya insanlara iyilik yapmak için gelmişsin. Adeta bir melek gibisin. Kim zora düşse bir problem yaşasa seni arayıp sorar. Tabi bu başkalarının seni kullanmasına da yol açıyor. İnsanlara fazla güveniyorsun pek tabii ki sevgililerine de. Elbette ilişki yaşadığın insanlara cömert olacaksın, onlara güveneceksin ama kontrolü kaybetmemek şart! Sonuçta kavun değil bunlar iki pıt pıt yapıp anlayamıyorsun ;)

Analitik!

Analitik!

Senin en baskın karakter özelliğin analitik olmak. Sana basitçe neden sonuç insanı demek doğru olur. Alabildiğine objektif ve tarafsızsın bu yüzden. Sözlüğündeki kelimeler çok net: Sebepler, sonuçlar, doğa, bilim ve mantık. Pozitif aklın seni hayatta her zaman sağlıklı kararlar almana yardımcı oluyor. Bu da sana  müthiş bir özgüven ve rahatlık veriyor. Sokaklarda özgürce salına salına yürümen de biraz bundan. Bu arada kayı gerçekçiliğinin yanında pamuk gibi de bir kalbin var. Onu da sadece kalbinin kilidini açabilenler görebiliyor.

İncelikli-Hassas!

İncelikli-Hassas!

Senin en baskın karakter özelliğin, incelikli ve hassas biri olman. Dünyanın en naif insanlarından birisin. Sen bu dünyanın küçük sevgi prensesisin! Annesinin babasının bir tanecik prensesi!  Dünyanın en hassas, en ince insanı olman kuvvetle muhtemel, öyle ki dünyanın en ücra köşesinde yaşanan acı bir olayı ta en derinlerinde hissetmen mümkün. Bu yüzden 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'cı asla değilsin.   Kocaman bir kalbin var ve bu kalbe hemen hemen herkes sığabilir. Seni sevmeyen insanlar için net kötü insan diyebiliriz. Ama dünya kötü insanlar kötü. Bunu hep ihmal ediyorsun.

Güvenilir!

Güvenilir!

Senin en baskın karakter özelliğin: Güvenilir olmak. Tam bir sırdaşsın! Sana insanlar her şeylerini teslim edebilirler. Eşyalarını, cümlelerini, duygularını, sevgilerini... Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun.  Bu hayatta en çok değer verdiğin şeyse samimiyet. Sen samimi olduğun için maskeler arkasına saklanmadığın için insanlar sana güveniyor. Sevgililerin de sana çok güveniyor. Haklılar da. Sen hiçbir sevgilini aldatmadın, aldatmazsan da. ;)

Hırslı!

Hırslı!

Senin en baskın karakter özelliğin, hırslı olmak. Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o kuşkusuz mücadele olurdu. Tutkulu bir insansın. Yeter ki bir şeyi iste ve hedefine koy! O istediğin şey olacak! Sen her konuda zorluk çekebilirsin ama motivasyon ve odaklanma konusunda asla. Hedefe kitlendiğin an hedefinin kurtulma ihtimali yok. Sevgili adayların da öyle. Yeter ki iste birini. O kişi bir şekilde senin oluyor, olacak!

Sosyal çapkın!

Sosyal çapkın!

Senin en baskın karakter özelliğin, sosyal bir insan olman. Sımsıcak bir insansın. Tam bir sosyal kelebeksin. Arkadaş ortamlarında organizasyonları ilk yapanlardansın. Toplanalım, kaynaşalım hayat felsefen olmuş. Oldukça dışa dönük bir yapın var: Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve girişken bir kişiliksin yani. Pozitifsin. Işık saçıyorsun. Bu arada ÇAPKINSIN :)  Evet flörtöz bir kişiliğin var. Ruhun çapkın. Yapacak bişi yok ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
850
387
296
126
118
64
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zehra Yassiri

Oha yorumlara bakıyorum 100de 99u erkek siz nediye burdasınız lan

Burak Yakar

mal

Cannedio

Gerçek fotoğraf kullanılmaması testi inandırıcılıktan uzaklaştırmış malesef .

Sevilay

afedersiniz erkekler neden burdasınız acaba aq?

Burak Yakar

babanın yeri mi ?