Görüş Bildir
Haberler
Melisa Döngel Fenerbahçe'nin Yıldızı Jose Sosa ile Aşk mı Yaşıyor? Melisa Döngel Gerçeği İtiraf Etti...

Melisa Döngel Fenerbahçe'nin Yıldızı Jose Sosa ile Aşk mı Yaşıyor? Melisa Döngel Gerçeği İtiraf Etti...

FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da Çağla karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Döngel sık sık sosyal medya paylaşımları ve kişisel hayatıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde iş adamı sevgilisiyle ayrılan Döngel'in bir süredir sahalardan uzak kalan ünlü futbolcu Jose Sosa ile bir eğlence mekanında yakınlaştığı iddia edildi. Evli ve iki çocuk babası Sosa, oyuncu Melisa Döngel ile beraber mi? İşte Melisa Döngel'in itirafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Özberk'in başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Fenerbahçe'nin yıldızı Jose Sosa ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Döngel, gerçeği açıkladı.

Melisa Döngel ve Jose Sosa Birlikte mi?

Melisa Döngel ve Jose Sosa Birlikte mi?

Oyuncu Melisa Döngel ile Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncu konu hakkında sessizliğini ilk kez bozdu.

Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile ilişkisine nokta koyan ve daha sonra Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı ancak aralarında ilişki olduğu söylentilerini net bir dille yalanladı.

Kalbinin boş olduğunu ve şu an için kariyerine odaklandığını ifade eden güzel oyuncu, 'Fenerbahçe'nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha önce bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de mekanda denk geldik. Kendisi benim arkadaşım' dedi.

Neler Olmuştu?

Neler Olmuştu?

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, sahalardan uzak kalsa da gecelerden uzak kalamadı. 2016 yılında hayatını birleştirdiği eşi Carolina Alurralde ve ikiz çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çizen Sosa'nın geçtiğimiz günlerde evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti.

Gece hayatına düşkünlüğüyle bilinen hatta pandemi döneminde bile yasak partilere katılan futbolcu, önceki gün Karaköy'deki bir mekanda Melisa Döngel'le birlikte görüldü.

Güzel oyuncu ve futbolcunun gece boyunca birlikte sarmaş dolaş eğlendiklerini görenler gözlerine inanamadı. Geç saatlere kadar samimi şekilde eğlenen Döngel ve Sosa, mekandan 5 dakika aralıkla ayrı ayrı çıktı.

İkilinin bu sıcak gecesi 'Sosa ihanet mi etti?' sorularını akıllara getirdi.

Sevgilisinden geçtiğimiz günlerde ayrıldığını duyuran Melisa Döngel, sık sık Fenerbahçe maçlarını tribünde izliyor. Jose Sosa ve eşi Carolina Alurralde arasında sorunlar olduğu konuşuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın