Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Dinçerler’den Sevgilisi Hadise’ye Romantik Paylaşım

Mehmet Dinçerler’den Sevgilisi Hadise’ye Romantik Paylaşım

dila bahar
22.10.2021 - 13:16

Kahve zincirlerinin sahibi olan iş insanı Mehmet Dinçerler, yaz aylarından beri birlikte olduğu sevgilisi Hadise’nin doğum günü için, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulundu. Beraber çekilmiş pozlarını paylaşan Mehmet Dinçerler, açıklama kısmına 'Hep hayatımda kal, iyi ki doğdun' notunu düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Yıldırım ile ilişkisini sonlandıran Hadise, yeni aşkı Mehmet Dinçerler ile çok mutlu. Dinçerler Hadise’ye doğum günü için romantik bir paylaşım yaptı…

Paylaşıma Beğeni Yağdı

Paylaşıma Beğeni Yağdı

Bugün doğum günü olan ve 36 yaşına giren Hadise için sevgilisi Mehmet Dinçerler, samimi pozlarını paylaşıp altına 'Sen kadın. Hep yanımda ol, iyi ki doğdun' notunu yazdı. Hadise de paylaşıma 'Adamım' yorumunu yaptı. Dinçerler'in aşk dolu paylaşımı kısa sürede 53 binden fazla beğeni aldı.

Kutlamalar Başladı

Kutlamalar Başladı

Doğum günü olan Hadise sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak açıklama kısmına ‘Doğum günü kutlamaları başladı’ yazdı.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

yaaa bir s.ktrn gidin. 2 gün sonra başka birine "hatunum" der. öbürü başkasına "beyim" der. senden önce hiç yaşamadım senden sonra gün yüzü görmedim. Bıdı bı... Devamını Gör