Görüş Bildir
Haberler
MEB Sözleşmeli Öğretmen Atama Takvimi: 15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Yerleri Belli Oldu Mu?

MEB Sözleşmeli Öğretmen Atama Takvimi: 15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Yerleri Belli Oldu Mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, yıl sonuna kadar 15 bin öğretmen ataması daha yapacak. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan 20 bin öğretmen ataması sonrasında 15 bin öğretmen ataması için de beklenen günler geldi. Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav başvuruları 8 Ekim tarihinde tamamlanmıştı. Başvurularını yapan öğretmen adayları, ‘Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?’ sorusuna cevap arıyor. İşte MEB’in yayınladığı sözleşmeli öğretmen atama takvimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmen olmak için başvurularını tamamlayan adaylar, sözlü sınavların yapılacağı günü beklemeye başladı. Öğretmen adayları, sözlü sınav yerlerini e devlet üzerinden öğrenecek. Peki, sözleşmeli öğretmen sözlü sınav yerleri ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar…

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN SÖZLÜ SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen ataması için yapılacak sözlü sınavların yerlerini 25 Ekim’de duyuracak. Öğretmen adayları, sözlü sınav yerlerini e devlet üzerinden öğrenebilecek.

Sözleşmeli Öğretmen Sözlü Sınav Yerleri Sorgulama

MEB Sözleşmeli Öğretmen Atama Takvimi

MEB Sözleşmeli Öğretmen Atama Takvimi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı öğretmen atama takvimine göre, sözlü sınav başvuruları 27 Eylül’de başladı ve 8 Ekim tarihinde sona erdi.

15 bin ek öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav sonuçları ise 27 Kasım tarihinde açıklanacak.

Öğretmen ataması tercihleri 21 Ocak 2022-26 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 31 Ocak 2022'de öğrenebilecek.

Sözlü Sınav itirazları Nasıl Yapılacak?

Sözlü Sınav itirazları Nasıl Yapılacak?

Sözlü sınav sonuçlarına, sınav merkezi olan il millî eğitim müdürlüğü aracılığıyla sınava girdiği sözlü sınav komisyonuna itiraz edilebilecektir.

İtirazlar, sözlü sınav komisyonu tarafından değerlendirilecek ve ilgililere bildirilecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın