Görüş Bildir
Haberler
MEB BİLSEM Sınav Tarihi Belli Oldu mu? BİLSEM Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

MEB BİLSEM Sınav Tarihi Belli Oldu mu? BİLSEM Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim Sanat Merkezleri’ne öğrenci kabul etmek için uyguladığı BİLSEM sınavı ile ilgili detaylar şimdiden araştırılıyor. BİLSEM başvurularını kaçırmak isteyen velileri, ‘BİLSEM sınavları ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. Peki, BİLSEM 2022 başvuruları başladı mı? BİLSEM başvurusu nasıl yapılır? İşte BİLSEM sınavı ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Örgün eğitime destekleyici olarak MEB’in sunduğu önemli imkanların başında BİLSEM geliyor. Açılımı Bilim ve Sanat Merkezleri olan kuruluşa, öğrenciler BİLSEM sınavı ile kabul ediliyor. Bu yüzden Bilsem’e yerleştirilme hakkı kazanan öğrenciler, örgün eğitim saatleri (okul saatleri) dışında Bilim ve Sanat Merkezlerinde özel eğitimler alıyor. Veliler, BİLSEM sınavları için arayışa şimdiden başladı. Peki, BİLSEM başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…

BİLSEM Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

BİLSEM Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bilim Sanat Merkezleri olarak bilinen BİLSEM sınavı tarihi henüz belli olmadı. MEB, BİLSEM başvuru tarihlerini de henüz duyurmadı.

2021’de BİLSEM sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre 25 Kasım 2020 tarihinde başladı ve 6 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmıştı.

BİLSEM Başvurusu Nasıl Yapılır?

BİLSEM Başvurusu Nasıl Yapılır?

BİLSEM’de eğitim almaya hak kazanan öğrenciler, belirtilen tarihlerinde, bağlı oldukları ildeki Bilim ve Sanat Merkezi'ne doğrudan müracaat ederek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın