Görüş Bildir
Haberler
Mayıs Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Mayıs Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Gökçe Ayabakan
01.05.2017 - 12:58 Son Güncelleme: 02.05.2017 - 18:18

Havalar ısınıyor, gezegenler de birazcık rehavete kapılmamıza izin veriyorlar bu sefer. :) 

Yavaş hareket etme, sevme, eğlenme ve bol bol hayal kurma - hayalleri plana dökme vakti. Suya dalmadan önce ciğerlere doldurulan kocaman ferah bir nefes gibi bir ay!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselenini de seçmelisin, biliyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu yaz öğreneceklerini bir ömür yanında taşıyacaksın, Koç...

Sevgili Koç,

Güzel bir yaz mevsiminin eşiğindeyiz. Bu yaz öğreneceklerin, hayata karşı vizyonunu değiştirecek, seni daha esnek ve daha iyimser biri yapacak gibi duruyor. Ne yap, ne et, bir şekilde bu yaz mevsiminde farklı bir ülkeye git ya da herhangi bir kursa kayıt ol; dil öğren, farklı -dünyana yabancı, yeni bir şeylerle tanış... Emin ol bu tarz girişimler sana şans ve bereket getirecek.

Neyse, bu Mayıs ayına bakalım hele... Koç, bugünden itibaren, ayın 4'üne (ve hatta 5'ine kadar), retro etkisi devam edecek; iletişim fazlasıyla yanıltıcı olacak. İnsan ilişkileri gergin, finansal durumlar riskli, haberleşme de tekinsiz olunca bu günlerde ciddi meselelerden ve başlangıçlardan kaçınmak iyi olacaktır. Zaten bu etki topu topu ayın 5'ine kadar sürecek. Sonrası rahat...

Aşk konusunda kısmetin fazlasıyla açık. Bedeninde istediğin değişiklikleri yapmak, saç boyatmak, alışveriş gibi aktiviteler için doğru zaman. Ama yine de ilk haftayı atlatmayı bekle derim ben.

Şimdiiii gelelim ayın en önemli pozisyonuna... Yine 'felaket tellalı' diyeceksin ama yine de uyarmak isterim: Bu ay 10-11 günlerinde gerçekleşecek olan Akrep dolunayı senin açından çok güçlü olacak. Artı ya da eksi 4 güne yayılacak olan bu etkileri tane tane vereceğim ki; ne olur ne olmaz tedbir almak her durumda iyidir.

  • Bu ayın ortasında (ikinci hafta boyunca) sağlığa, alkol ve ilaç kullanımına çok dikkat etmelisin.

  • Üreme organları konusunda herhangi bir ağrı sızı hissedersen ertelemeden doktora görünmelisin. (Bu zaten her halükarda yapmalısın elbette ama bu hafta bedenin sana bazı sinyaller gönderecek olabilir. Hassas olmakta ve bir Koç olarak 'bana bir şey olmaz' diye dememekte fayda var.)

  • Özellikle 9 Mayıs ve 11 Mayıs arası borç verdiğin insanlara dikkat et. Paranı dikkatli sakla, dolandırıcı tarzı yaklaşımlar olabilir. 

  • Şok edici haberler alabilirsin, bazı acımasız gerçekler ortaya çıkabilir. Ani tepkiler vermemelisin. Sen de planlı ve sinsi davranmalı, oyunu kuralına göre oynamalısın. 

  • Krizlere açık bir hafta olacak; lakin uzun vadede gayet verimli bir süreç. Geçmişe bakınca 'iyi ki olmuş' diyebileceğin tarzda hayırlı işlere - karakter gelişimine vesile olabilecek durumlar bunlar... Krizi fırsata çevirmek senin elinde, bunu sakın unutma!

  • Banka kredisi, öğrenci bursu, tazminat, eşinin maaşı, miras gibi meselelerde gelişmeler yaşanabilir. Olaylar netleşebilir.

  • Libido yükselmeleri ve aniden çakan kıvılcımlar ile kendini alakasız ilişkilerin içerisinde bulabilirsin. Dramadan kaçmak istiyorsan hiç bulaşma derim :)

Özellikle yükselen Koç burcuysan ya da Akrep burcunda kişisel gezegenlerinden bir yerleşim varsa, bu etkilerin bazılarını yoğun yaşayabilirsin. Fakat umuyorum ki hafif atlatacaksın. İhtimal dahilinde olan bu etkilerden en muhtemel olanı finansal konular zaten.

Mayıs ayının bu deli potansiyeli taşıyan 2. haftasını sağ salim atlattıktan sonra, 3. ve 4. hafta son derece sakin ve düzgün enerjiler getirecek sana, sevgili Koç. Özellikle 19-20 Mayıs tarihleri sana ilişkilerde yeni bir soluk, iş yerinde ya da okulda ferahlama, eğlenceli vakitler müjdeliyor. Sosyal olmaya bakmanı tavsiye ediyorum. Yakın çevrenden çok güzel destekler alabileceksin. Ticari anlamda girişim planların varsa, yine bu haftalar seni destekliyor olacak. Geleceğe yönelik kariyer planları için uygun zaman.

Lakin ay sonuna doğru, özellikle 28-29 ve sonrası... Otorite figürleriyle, patron-öğretmen gibi kişilerle çatışmamaya dikkat et bence. Kardeşlerle de bazı anlaşmazlıklara düşebilirsin. Lakin efendi gibi konuşarak anlaşarak çözebileceğinden şüphem yok. Çünkü bu ay sen bir başkasın: Venüs'ün ışığı senin üzerinde!

Zira şunu unutma ki; her ne kadar bu söylediklerim (uyarmak anlamında söylüyorum, korkutmak için değil inan ki) biraz karamsar dursa da, ay boyunca Venüs'ün güzelliği sana yansıyacak. İnsanları mıknatıs gibi çekeceksin. İş görüşmeleri ya da hoşlanılan kişiye açılmak için uygun zamanlar. Venüs'ün geçişini kaçırmadan :) Yukarıda verdiğim tarihlere dikkat et yeter. Bol şans:)

Bir tatlı huzur alma zamanı, Boğa...

Sevgili Boğa, lafı kısa kesip asıl meseleden başlıyorum. Bu ayın 2. haftası senin için Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayın etkisinde geçecek; yani gündemin 2. hafta boyunca aşk ve ilişkiler olacak. Eğer sallantıda olan bir ilişkin, netleşmemiş bir flörtün, ayrılmayı düşündüğün bir sevgilin varsa... İyi ya da kötü: Meseleleri netleştirme vakti. Şimdi bunun detaylarına inelim biraz...

Öncelikle Mayıs'ın ilk haftası ruhuna şifa aşılamakla başlayacak. Psikolojik olarak rahatladığını, ruhani anlamda hoş bir sürece girdiğini kesinlikle hissedebilirsin. Mayıs'ın 2. haftası ise gerçekçi düşünme vakti olacak. Geleceği göz önünde bulundurarak hareket etmek isteyeceksin. Aynı şekilde kendine adaletsizlik edildiğini hissetmen, haksızlığa maruz kaldığını düşünmen söz konusu olabilir. Bu senin kişisel olarak tek başına karar vermen gereken bir süreç. Nacizhane tavsiyem, ne kadar yakın olursa olsun herkesin tavsiyelerini ya da söylediklerini bu süreçte pek de ciddiye almaman yönünde... İçgüdülerine güvenmelisin. Bu içsel sorgulama, ikili ilişkilerde kartları açmak, açık açık konuşmak: Tamam ya da devam demek, anlamına geliyor. Senin için hayırlısı olsun. Umuyorum bu seçimi kendin yaparsın; zira senin hayatını fazlasıyla etkileyecek kararları başka insanların iradesine bırakmak senin kendi varoluşuna bir hakarettir. Kararı evrene bırakırsan da, seni mutlaka köşeye sıkıştırıp karar vermek zorunda bırakacaktır. Dik dur ve iradeni sahiplen. 

Fazla karmaşık bir tarif oldu lakin anladığını düşünüyorum. Açık açık konuşacaksın, şartlarını net bir şekilde sunacaksın. Olay bu.

Zaten bu ikinci hafta içerisinde ilişkilerle ilgili kafanı meşgul eden meseleleri aradan çıkar ki, ayın son iki haftasındaki muazzam fırsatları kaçırma! Kariyerle ilgili gelişmeler olabilir, Boğacığım. İş arıyorsan, terfi istiyorsan, maaşına zam lazımsa, harekete geçmek için uygun zamanlar. Kendini iyi ifade edebileceğin bir dönemdesin zira.

Ay sonuna doğru ise, özellikle ayın 28-29 ve sonrası, yalanlara (yahut yanlış bilgilere diyelim) maruz kalma ihtimalin var. Belge imzalaman falan gerekirse dikkatli ol lütfen!

Hıdırellez'de güzel dileklerde de bulunmayı unutma. Doğum günün kutlu olsun!

Geldikleri gibi giderler, İkizler!

İkizlerciğim, bu ay senin için yarı kolay, yarı zor olacak açıkçası. İlk iki haftayı bir atlat hele, 3. ve 4. hafta misler gibi geçecek. Şimdi ayın başına gidelim...

En çok seni etkileyen ve enerjini düşüren retro ayın 4'ünde bitiyor. Bu tarihten sonra ilk hafta boyunca, hatta özellikle ayın 10'una kadar yoğun bir iletişim trafiğine düştüğünü hissedebilirsin. Dedikodu gibi çokça söylenti, gizli bilgi sana ulaşabilir. Özellikle ayın 10 ya da 11'i gibi, hiç beklemediğin yönde haberler alabilirsin. Sakin tepki vermek çok önemli. Mars senin burcunda olduğu için biraz fazla agresif davranma ihtimalin var, bunu unutma. Sakin kalman gerektiğini vurguluyor ve özellikle altını çiziyorum çünkü ilk iki hafta gergin açılar hem ikili ilişkilerini, hem de arkadaş çevrendeki meseleleri kapsıyor olacak.

Eğer sevgilin varsa, geçmişte kaldığını ve çözdüğünü düşündüğün konular yeniden gündeme gelebilir. Yapacak bir şey yok; ilişkinin bekası için oturup konuşarak yeniden meseleleri çözeceksin.

Sevgilin yoksa, ay sonuna doğru kısmetin açık gözüküyor. Dışarı çıkmak, eğlenmek için uygun zamanlar. Ay sonunu beklemeni tavsiye ederim.

İş yerinde çözülmesini umduğun meseleler, gergin ilişkiler, bekleyen teklifler... Hepsi ikinci hafta nihai bir kararla netleşecek gibi duruyor. İş yerinde değişimlere hazır ol. Sakin kalmaya bak. Agresif davranmaya meyilli olduğunu unutma sakın. Özellikle ay sonuna doğru eğer birlikte çalıştığın bir partnerin, ortağın, iş arkadaşın varsa, ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz. 

Yine ay sonuna doğru gerçekleşecek olan yeni ay'ın sana getireceği yenileyici etkinin statün yönünde olmasını umduğum için, bu değişimlerin, gerginliklerin ve curcunanın senin için terfi gibi bir sonuçla bitmesini umuyorum. 

Bu ay kendini biraz dizginlemeye çalışmalısın; insanlara yardımcı olarak toplum önünde parlayabilirsin. Övgüler alabileceğin, kişisel gelişiminde fazlasıyla önemli bir ilerleme olacak, fırsatlarla dolu bir süreç bu. Öğrenciysen eğer yaptığın ödevler, çalışıyorsan yaptığın işler, eğer işsizsen de çevrene sağladığın yardım ve destekler fazlasıyla görünecek. Egoyu öne atarak güzel tabloyu gölgeleme sakın:)

Kimse Yengeç'in gücünü sınamaya kalkmasın!

Sevgili Yengeç, fazlasıyla göz önünde olacağın bir dönem başlıyor. Nazar değebilir bak, dikkat et (Ciddiyim:) ) Bu ayın 3-4'ünden itibaren (retro bitimi ile beraber) işlerin aniden hızlandığını hissedebilirsin. Kariyer anlamında özellikle, (eğer öğrenciysen ya da işsizsen de genel çevren -toplum karşısında duruşun anlamına geliyor) hızlı bir sürece giriyorsun ve sorumluluk alman gerekiyor. Kendini yazılı olarak ifade etmen yahut kalabalık yerlerde konuşmalar yapman gerekebilir. Bu yüzden her ihtimale hazır olmak açısından sağlığına dikkat etmeni tavsiye ediyorum. 

10 Mayıs tarihini bir kenara not al. Eksi ya da artı dört gün içerisinde seni kişisel anlamda hedef alan, yahut birebir ilgilendiren hiç beklenmedik haberler alabilirsin. Gizli düşmanlara birazcık açık bir dönemde olduğun için, olumsuz şeyler duyma ihtimalin de var. Bu yüzden sakin kalmalı ve ölçülü tepkiler vermelisin. Dostlarının desteğini fazlaca göreceğin bir dönemde olacaksın. Bunu unutma.

Her ne kadar kariyer ile konuya girip seni sıkmış olsam da; bu ayın asıl gündemi aşk olacak, sevgili Yengeç. Güçlü bir Akrep dolunayı var karşımızda. Sana net bir şekilde aşk fırsatı sunuyor. Damdan düşmüş gibi biriyle tanışabilirsin; bu yüzden dışarı çık, bir şey yap derim ben. Enerjiler fazla gergin olacak, sakin kalıp dengelemeye bak. 

Eğer sevgilin varsa da çok romantik bir süreç yaşayabilirsiniz; Mayıs'ın 2. haftası resmen alev alev :) Eğer çocuk düşünüyorsanız, ideal zaman. 

Lakin ay sonuna doğru sağlığına dikkat et lütfen.

Yine ay sonunda, özellikle 28-29-30 tarihlerinde iş yerinde ayağını kaydırmaya çalışan bir sinsi söz konusu olabilir. Kimseler Yengeç'in gücünü sınamaya kalkmasın, sezgilerini de küçümsemesin. 

Kenafir gözlerden ve negatif enerjilerden kendini nasıl korursun, annene mi okutursun, nazar boncuğu mu takarsın bilemiyorum ama; bir şekilde hiçbir olumsuz duygunun seni etkilemesine izin verme ve bu ayın tadını çıkar. Hadi göreyim seni!

Kendini yollara vurmalısın artık, Aslan!

Aslancığım, geçmişten gelen-aile ile alakalı, böyle çoktan gömdüğünüzü sandığın meseleler yeniden baş gösterebilir. Ailen ile alakalı bir sırrı öğrenebilirsin. Aynı şekilde senin de bazı sırların -özellikle ailenin öğrenmesinden çekindiğin tarzda olanlar, ortaya çıkabilir. Buna çok dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Sakin kalmak bu Mayıs ayının ilk iki haftasında şart! Zira retronun bitimi ile beraber Merkür seninle ilgili pek çok söylenti getirecek. Toplum önündeki imajına zarar geldiğini düşünebilirsin -daha doğrusu böyle bir kuruntuya kapılabilirsin. Kendini fazla önemsememeye çalışmanı tavsiye ederim. Zira bu dönemde herkes kendi derdinde olacak, inan :) Söylentiler, ufak dedikodular canını sıkmasın. 

Aile içi gerginlik ve çevrenin hızlanan iletişim ağı seni darlayacak gibi duruyor; bu durumda hemen belirtmeliyim ki yolcukluklar sana bu süreçte çok iyi gelecek. Hatta bir yolculuk, sana aşk dahi getirebilir! 3. ve 4. haftalar özellikle ay sonuna doğru seni hem madden, hem de manen buralardan uzaklaştıracak bir ilişki sinyali veriyor. :) 

Öğretmenlerin yahut 'akıl hocası' gibi gördüğün, saygı duyduğun otorite figürleri ile aranı iyi tutman gereken bir ay içerisindesin, Aslan. Bu ay, sözüne güvendiğin insanlardan tavsiye almak isteyebilirsin. Akrep dolunayının sana getireceği ailevi meseleler, her ne kadar gergin enerjiler yüzünden 'kriz' gibi gözükse de, fırsata çevrilmesi oldukça mümkün olacak. Bu süreci kişisel gelişim ya da ruhani şifalanma anlamında kullanabilirsin.

Kişisel geçmişinle ilgili de yaraları sarma dönemi geldi, Aslan. Bir yarayı dikermişçesine, biraz ince ince yakıcı olsa da, kendinle yüzleşip kendini iyileştirme vakti. Ayın 10'u ve 11'i içine dönmek, biraz düşünmek ve 'yeniden doğmak' için uygun zaman. Mutsuzsan, hala acıyan bir tarafın varsa, iyileşeceksin emin ol. Cesaret senin işin zaten; tavsiye ve yardım istemekten de korkma.

Ay sonuna doğru özellikle 4. haftada iş yerinde yahut okulda fark etmeksizin, topluma sunduğun işlerin görünür hale gelecek; takdir toplayacaksın. Göz önünde olacağın, kariyer anlamında da fırsatlarla dolu olacak zamanlar seni bekliyor Aslan. Bu ayın ilk iki haftasını kendi duygularına ayır, geri kalan vakitlerde dış dünyada şeklini konuşturacaksın :)

Bu defa sadece kendine hizmet et, Başak!

Sevgili Başak, yüksek lisans ya da yurt dışına dair dil eğitimi gibi planların varsa eğer derhal müjde vermek istiyorum: Çok güzel gelişmeler bu konuda seni bekliyor. Hocalarınla yahut danışmanlarınla iletişime geçmeli ve bu konularda niyetlerin varsa tüm fırsatları değerlendirmelisin. Bunun için elbette ki ayın 4'ü ve sonrasını tercih etmen lazım. Ayn şekilde eğer maddi zorlukların varsa; burs  banka kredisi gibi konularda evren seni destekliyor olacak. Fakat finansal girişimler için kesinlikle ama kesinlikle 10-11-12 Mayıs tarihlerini atlatmayı ve sonra harekete geçmeni tavsiye ediyorum. Zira bu tarihlerde kişisel gündemini ciddi anlamda değiştirecek, afallatacak, beklenmedik haberler gelebilir.

Bu gelecek olan haberlere Uranüs'ün eli değdiği için pek yorum kaldırmaz aslında; lakin kariyerine yönelik olacağını tahmin ediyorum. İkili ilişkilerin odağında olduğun haftalar sonunda artık ortak-aile-sevgili-kanka meselelerine ve onların dertlerine değil; kendi duruşuna, kendi egona odaklanma zamanı. Bu ay fazlasıyla görünür olacaksın. 

Gergin Akrep dolunayı, herkesi helak edecekken seni en az hasarla fazla hırpalamadan bırakacak. (Aman diğer burçlar duymasın.) Fakat seni uyarmak istediğim kısım şurası: Her türlü belge, özel konuşmalar, kayıtlı bilgiler konusunda (örneğin iş yerindeki laptop'un ya da uluorta bırakmaktan çekinmediğin telefonun gibi) çok dikkatli olmalı ve bilgi güvenliğini sağlamalısın.

Şok edici dedikodular ortaya çıkabilir, aman o dedikodular sana dair olmasın yeter :) 

Ay sonuna doğru tamamen 'yeni mevsim, yeni dönem, yeni ben' gibi kafalara gireceksin gibi duruyor. Gir zaten! Şahane bir dönem başlıyor Başak. Normalde her burç yorumunda diğer burçlara 'egona hakim ol, sakin ol' vesaire diyorum ama sana bu sefer 'yürü be!' diyeceğim. Zira borcunu fazlasıyla ödedin, herkese çok fazla destek oldun. Artık tamamen kendine odaklanma vakti. Kendine yatırım yap. Bol şans.

İşlerin rayına oturma vakti, bu defa pürüz yok, Terazi!

İşler tam tıkırında gitmek üzere, sevgili Terazi. Bir süredir sana sürekli 'ay karmaşa var, çok bulanık, eski sevgililer dönüyor ama yeni gelenler olunca onlar da gidiyor' gibi cümlelerle açıklamaya çalıştığım karman çorman retrolar dönemi nihayet bitiyor. Gönül ilişkilerinde stabilitenin geleceği ve huzurun kapıda olduğu haberini nihayet verebilirim :) Geçmiş olsun. Bu retrolar sürecinde artık evren sana kimleri getirdiyse ve kimleri eleyip tarihin tozlu rafları arasına attıysa, 'kalan sağlar bizimdir' kafasıyla sağlıklı ve mantıklı düşünerek ilişkileri bir üst aşamaya taşıma vakti. Özellikle ayın 4'ünden sonrası iletişim anlamında çok daha ideal olacağı için, sosyal ilişkilerinin de hızlanacağını düşünüyorum.

Eğitim hayatına hareket gelebilir; özellikle dil kursu gibi yeni işlere girişmeyi düşünebilirsin. Yerinde bir karar olur açıkçası. Özellikle ay sonuna doğru eğitim hayatın (ileride kariyerini etkileyecek kararlar) kişisel gündemine oturacak gibi. Kararsız davranma ve işleri akışına bırakma lüksün yok beybi, fırsatlar havadayken harekete geçmelisin. (Eğitim konusunda. Finansal konularda temkinli olmak şart. Aşağıda açıklayacağım.)

Zira ayın ikinci haftasında, 10-11 civarı, finansal konularda bir netleşme görünüyor. Patronunla maaşını konuşabilir, ticari anlamda yeni fikirlerin varsa girişimlerde bulunabilirsin. Lakin ben adımlarını çok çok dikkatli atman ve cümlelerini çok çok dikkatli seçmenden yanayım. Çünkü bu Mayıs ayının ikinci haftası çok beklenmedik haberler getirebilecek gibi duruyor. Eğer ucunda büyük paralar olan bir iş varsa, 3. ya da 4. haftayı bekle derim. İş anlamında partnerlerinden yahut ortaklarından da fazlasıyla destek görebilirsin. Finansal konularda tavsiyeler istemekten çekinme. 

Tatile şimdiden çıkmak, gelecekte neler istediğini şöyle detaylıca düşünmek; para-eğitim konusunda denge kurmaya çalışmak adına olaylara uzaktan bakmak faydalı olacaktır. 3. ve 4. haftada, sana yolculuklarda ferahlık var:)

Gün geçtikçe daha güzel haberler geliyor, Akrep!

Bu ay en aksiyonlu burçlardan biri sensin Akrep. 

Öncelikle ay senin için ilişkilerdeki karmaşanın bitmesi ile başlıyor. Retrolar döneminde aşk konusunda nasıl bir belirsizlik  dolu cehennemden geçtin tam bilemiyorum fakat artık en azından karşındaki kişi ile konuşarak iletişim kurabileceksin -ki söz konusu sen olunca, sezgilerinle ulaşamayacağın bilgi yok. Dolayısıyla aşk ve ilişkiler konusunda sezgilerine ve tahminlerine güvenmeni, kartları açık oynamanı tavsiye ediyorum. Bu aya en azından aşk konusunu aradan çıkararak, bu konuda içini rahatlatarak başlaman iyi olacak. Zira dediğim gibi, dopdolu bir ay...

Senin burcunda gerçekleşecek olan dolunay, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde fazlaca gergin hissetmene sebep olabilir. Partnerinden duyacakların - ikili ilişkiler konusundaki ani gelişmeler sana fevri tepkiler verdirebilir. Sakin kalacaksın, mecbur. Durumu abartıyor, kendini fazla mağdur görüyor olabilirsin. 'Beklenmedik' haberler getirecek olan bu sürecin içerisinde olayları olduğu gibi görebilmek ve fazla dramatik davranmadan ve kimseye haksızlık etmeden sorunları çözmek çok önemli, sevgili Akrep. Bu yüzden motivasyon olarak bu zorlu haftanın kendine ve karşındaki insana yönelik bir güven testi olduğunu hatırlamalısın. Şimdi böyle tarif ettiğim için panikleme; zira bu sadece 1-2 günlük ve etkisi azalarak bitecek bir durum... Sadece mayıs ayının 2. haftasında hissedilecek.

Ayın geri kalanı ise kariyer konusunda muazzam. Bir süredir yakanı bırakmayan finansal konulara çözümler gelmek üzere. Bunun için ay sonunu beklemeni tavsiye ederim. Kendi maddi gelirini sabit bir sürece oturtana kadar (ki onu da bu yaz halledeceksin) seni idare edebilecek olan bir maddi kaynak gözüküyor. 

Sağlık açısından güzel bir süreç başlıyor-eğer herhangi bir hastalığın varsa... Kötü alışkanlıkları da bırakman için ideal zaman. Bu ayın sana odaklanmış enerjisini kendi faydana çevir, Akrepciğim. Bunu başarabilirsin.

Uzun yol kamyon şoförü gibi oldun be, Yay...

Yoruldun, biliyorum. Lakin bu yaz tahmin ettiğinden daha kolay geçecek. Özellikle 28-30 yaş aralığında isen, çok kadersel olayların başındasın, Yay. Çok güzel meseleler kapında... Ama hepsinin vakti var. Önce biz bu aya bakalım.

Bu ay senin için diğer burçlara kıyasla daha sakin geçecek. Aşk konusunda kısmetlerin açık; eğer bekarsan derhal dışarı çıkmanı ve ortamlara girmeni tavsiye ederim. Fakat bu dönemde başlayacak flörtlerin derhal bir ilişkiye dönüşmesini beklemek biraz kerizlik olur. Eğlenmene bakmalısın! Özellikle Mayıs ayının ilk haftasında!

Mayıs'ın ikinci haftası ise sana kariyer konusunda hiç beklenmedik haberler getirecek. Özellikle iş arkadaşların ile alakalı hiç tahmin edemeyeceğin gelişmeler yaşanabilir. Uyarma gereği hissediyorum: Bu aralar dedikodu ağı çok kuvvetli, özellikle yükselen Yay burcu isen de çoğundan haberin dahi yok! İş yerinden herkese kolay kolay güvenmemeni ve sırlarını vermemeni tavsiye ederim. 

Sezgilerine güvenmen gereken bir haftasın ama; psikolojik bir rahatlama, bazı gerçeklerin farkına varma vakti... (Zaten son 1 yıldır 'gerçekler' yeterince seni zorlamıyormuş gibi...Neyse)

Psikolojik tedaviye başlamak, kötü alışkanlıkları bırakmak ve spiritüel konulara / dine dönmek bu süreçte seni rahatlatacaktır. Mayıs'ın ikinci haftası (özellikle 10-11-12 tarihlerinde) gergin Akrep dolunayı etkisinden korunmak için meditasyonlar dualar gayet iyi olur. Hem de şu kariyer ile alakalı şaşırtıcı haberleri de daha sakin kafayla karşılayabilirsin böylece!

Ay sonuna doğru (20'si ve sonrası) yeniden aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da mevcut ilişkini bir üst kademeye taşıyabilirsin. Gayet olumlu bir dönem olarak görünüyor. Fakaaaat ay sonuna doğru (28-29) sevgiliyle gerginlikler ve birazcık yalanlar söz konusu olabilir. Ona göre!

Huzur nihayet, Oğlak!

Oğlak, bu ay ilk haftadan itibaren sana eğlenceli, neşeli bir süreç getiriyor. Dışarı çıkabilir, insanlarla flört edebilir ve iyi vakit geçirebilirsin. İlk haftayı bu şekilde değerlendirmeni öneririm.

Lakin ikinci hafta dostlarınla ilgili bazı gergin meseleleri gün yüzüne çıkarabilir. Arkadaşlar arası küslükler, tartışmalar söz konusu olabilir. İletişime özellikle 10-11-12 tarihlerinde çok çok dikkat etmek gerekiyor zira ufak şakalaşmalar ve laf sokmalar büyük kavgalara dönüşebilir. Hiç gerek yok doğrusu!

Eğer çocuk sahibi olmak gibi planların varsa, güzel haberler duyabilirsin! :) Şans seninle olsun. 

Kariyer konusunda çok güzel fırsatlar var; özellikle ay sonuna doğru netleşecek güzel bir dönem ile yeni kararlar geliyor. İş yerinde yeni dostluklar kurabilir, yeni projelere başlayabilirsin. Hepsinin çok bereketli olacağından da şüphen olmasın. Lakin teknolojiye yönelik bir işte çalışıyorsan, makineler seni her an yarı yolda bırakabilir; önemli belgelerin yedeklerini almanı tavsiye ederim. Özellikle ayın ilk 4 günü ve 11-12 tarihleri civarı!

Evine alışveriş yapmak ve misafirler ağırlamak için de çok uygun bir süreçtesin. Huzur bulacağın, ailenle güzel vakitler geçireceğin; çoğu kişiyi helak edecek olan bu dönemi en az sıyrıkla atlatacağın hoş bir vakittesin, sevgili Oğlak. Ay sonuna doğru sağlığına dikkat etmeni öneriyorum sadece. 

Bu ay işe git, sonra aşk kovala bence :)

Dostluklar seni zenginleştirecek, Kova!

Ay sonuna doğru sana aşk var :) En güzel haberi önceden vermek istedim. Şimdi ayın başına gidelim haydi...

Sevgili Kovacığım, ayın 4'nden itibaren iş yerinde ve çevrende iletişim hızlanmaya, bir süredir askıda kalmış olan işler sonuçlanmaya başlayacak. Ailenle iletişime geçebilirsin, ziyarette bulunabilirsin. Aynı şekilde evler ile alakalı alım satım emlak yönünde düşüncelerin varsa harekete geçmek için ayın 4'ü ve sonrası gayet ideal görünüyor. 

Mayıs'ın 2. haftası ise tamamen kariyer odaklı. Beklediğin terfi yahut proje, ödül gibi konular varsa nihai sonuç ayın 9-10-11 tarihlerinde gelebilir. Egonun yükseleceği, fazlasıyla eğleneceğin bir süreç olacak, özellikle çalışmaların-mesleğin iletişim, görsel sanatlar, sosyal konular üzerineyse fazlasıyla takdir toplayacağın bir hafta olacak. Geleceğini etkileyecek gelişmeler kapıda. Bunları kaçırmamamak için kendini göstermelisin. Özellikle patron-öğretmen gibi otorite figürlerinin desteği arkanda olacak, bu yüzden onlardan yardım istemekten-fikirlerini sormaktan çekinme derim. Egon bu süreçte en büyük canavarın da olabilir; onu yenmeyi öğrenmelisin.

Ay sonuna doğru evet sana aşk var, fakat bu süreçte başlayan flörtler hemen ilişkiye evrilecek gibi durmuyor, Kova. O yüzden bence tutamayacağın sözler de verme, kendin de hemen ümitlenme. Daha çok eğlenmeye bak ve işleri biraz akışına bırak derim ben. Zaten pek çok kişinin kendilerini 'mağdur' olarak görecekleri, fazlaca dramatik triplere girecekleri etkiler söz konusu :) Boşuna işler karışmasın yani. Mayıs sonrasında ilişkiler konusunda daha net kafayla, daha doğru yaklaşımlar sergileyeceğini düşünüyorum.

Bol şans :)

Vicdanına sarılmalısın, Balık...

Sevgili Balık, maddi açıdan oldukça şanslı bir döneme giriyorsun. Yakın çevrenle olan iletişimin ise ayın 4'ünden itibaren düzelmeye başlıyor. Mayıs'ın ilk birkaç günü hissedeceğin gerginlikten eser dahi kalmayacak. Kendini çok güzel ifade edebileceğin, enerjinin de yüksek olduğu hoş bir ay olacak.

Eğer ellerinle çalışman gereken, üretime dayalı bir meslekteysen kariyer konusunda fazlaca takdir göreceksin. 

Mayıs ayının ikinci haftası ise yakın çevrenden fazlaca şaşırtıcı, hiç beklenmedik haberler alabilirsin. Bu süreçte kesinlikle kişisel bilgilerinin güvenliğine (laptop, telefon mesajları dahil) dikkat etmeni öneriyorum. Gizli işlerin ve dedikoduların hızlandığı bir süreç olacak. Lütfen ağzından çıkan her söze çok dikkat et. İnsanların hakkını yiyebilir, adaletsiz davranabilirsin. Karmik bir dönemde olduğunu unutma! Bu süreci atlatmanın en güzel yolu kariyerine odaklanmak zira sana gelecekte de kazanç sağlayacak fırsatlar kapıda.

Aynı şekilde-yine ikinci haftada, özellikle 10-11-12 tarihlerinde- yurt dışına ve eğitime yönelik kararlar almak isteyebilirsin. Hayatında radikal bir değişim yapma dürtüsü seni derin düşüncelere sevk edebilir. Bu ay bitene kadar bu konuda herhangi bir somut adım atmamanı tavsiye ederim; zira özellikle ay sonu yanılgılara çok ama çok açık olacak! 

Ay sonunda ev hayatında değişimlerin meydana gelmesi de söz konusu görünüyor. Bu derece kariyer ve para gündemdeyken, ay sonuna kadar büyük değişimlere kalkışma -önceliklerini iyi ayarla derim!

Aşk elbette ki duymak istiyorsun :) Kısmetin açık, sevgili Balık. Lakin fazla flörtöz davranmamaya bak, zira sen sıranı geçtiğimiz aylarda savdın! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1129
495
219
196
132
114
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer taşkesen

Koç burcuyum. Hayır anlamıyorum sürekli hayatımın ilerde güzelleşeceğini söylüyorsunuz. Sadece bu test değil bütün burç yorumları söylüyor. Ne zaman gelecek ... Devamını Gör

B777

yay burcuna resmen tam mutlu olacaksın ama birisi gelip ağzına sı*çacak yazmışsın ya ben öleyim direk

Sude Rumeysa Şahin

Başağa hep iyi şeyler çıktı valla kötü bir şey olursak ödüşürüz Onedio