Görüş Bildir
Haberler
Mayıs Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Mayıs Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Gökyüzünün altında yaşayan herkese selamlar!

Artık tam anlamıyla bahara girdiğimiz şu güzel ay içerisinde, tam tamına 4 gezegen retro halinde. Ama enseyi karartmak yok! 'Merkür retrosu var :(' diye dudak büküp pireyi deve yapmayın! Çünkü Jüpiter geliyor; aleme neşe, şans geliyor!

Hıdırellez'iniz de şimdiden kutlu olsun. Hıdırellez ve yeni ay aynı döneme denk geliyor, yeni başlangıçlar için muazzam bir zaman. Hızır ve İlyas'tan dilek dilemeyi unutmayın! 

Bol şans!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunuzu seçin ve bu ay nasıl etkilere maruz kalacağınızı, ne tarz enerjilerin yüksek olacağını görün. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İş, aşk kısmetleri açılıyor, Koç!

Sevgili Koç,

Geçtiğimiz aylarda ve haftalarda sana maddi olanaklarla ilgili gelişmelerin söz konusu olabileceğini söylemiştim hatırlarsan. Yeni bir maddi kaynak bulabileceğin (burs, miras, kredi gibi) ya da yeni fikirler oluşturabileceğin bir dönemdeydin. Bu ay içerisinde ise, yine bazı maddi kaynakların ortaya çıkması durumunda; özellikle sözleşme, resmi belge vs. imzalaman söz konusu olursa çok çok dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. Faturalarını, kredi kartı ekstrelerini dikkatlice incele ve alışveriş yaparken dikkatli ol bence. Hatta bu ay içerisinde (ayın 22'sine kadar) büyük, pahalı alışverişler yapmasan iyi olur.

Erasmus, yurt dışında çalışma, yolculuk ya da yüksek eğitime yönelik planlar henüz neticelenmediyse, bir süre daha askıda kalabilir; bunu olumsuz bir haber olarak görme. Enine boyuna düşünmek ve bu konularda gerekli hazırlıkları yapmak için ekstra zaman, bir fırsat olarak gör!

Jüpiter neşe ve iyimserlik saçmaya başlıyor evet fakat yine de temkinli olmak retrolar devam ederken daha mantıklı olacaktır. Bu dönemde çok büyük kararlar almasan iyi olur. Alman gerekirse de, her zamanki gibi Koç burcu gibi değil; adeta bir başak gibi detaycı ve bir oğlak gibi gerçekçi düşün.

Gelelim aşka! Bebeğim, bu ay Merkür gerilemesi var dedik. Bu iletişimi zorlayan bir etki veriyor elbette, Venüs'ün alacağı Satürn etkileri de ilişkileri sınamaya devam ediyor. Bunu şöyle düşün: İlişki daha güçlü ve gerçekçi hale gelebilir, gerçekçi ve güçlü olamayacak ilişkiler ise elenip gidebilir. Biz karar veremezsek, bazen evren bizim yerimize karar verecektir. Burada dikkat etmen gereken nokta şu: bu ay içerisindeki tüm etkiler seni ve karşındaki insanı pasif agresif, iletişim kurulması zor bir hale getirebilir. Eğer ilişkinin zorlanmasını istemiyorsan, o boynuzları indireceksin ve zıt burcun Terazı gibi sakince ve empati kurarak iletişime geçeceksin! İletişim, iletişim, iletişim... Yoksa ay sonunda retrolar bittiğinde 'niye böyle oldu ya tüh :(' derken bulursun kendini. 

Bol şans bebeğim.

Yeni yaşın ile yeni bir dönem başlıyor, Boğa!

İyi ki doğdun Venüs çocuğu! 

Bu ay senin için 6'sında başlıyor diyebilirim. Yeni ay ile kendinde yenileyici, tertemiz bir enerji bulacaksın ve 9'unda da geldiği yere şans, neşe, iyimserlik ve paçalardan akarcasına bal getiren Jüpiter yeniden ileri hareketine geçecek. Sana kişisel tavsiyem, yeni ay döneminde ( 6 Mayıs ve sonrası) kendince iyi dileklerde bulunman: örneğin Hıdırellez'de! Ya da dua edebilirsin, meditasyon yapabilirsin ve istediklerini bir kağıda yazıpçizip bol bol hayal kurabilirsin. Şansın dönme aşamasında! Bunu harcama lütfen. 

Şimdi bu Jüpiter'in getirdiği şansın nerelere odaklandığına bakalım: Öncelikle aşk! 

Aşk konusunda şanslı bir döneme giriyorsun, fakat bu daha çok 'gerçek aşk' dediğimiz, daha ruhani sayılabilecek bir duygu durumu seviyesinde olacak. Herkesle flört edeyim, takılayım kafasındaysan; o açıdan kısmetin pek açık olmayabilir! Lakin, 'işte bu' dediğin insanla henüz karşılaşmadıysan, bu dönem sana böyle bir insan getirebilir. Eğer zaten sevgilin varsa, çok çok güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan da uygun bir dönem; fakat çocuk sahibi olmak istemiyorsan dikkatli ol!

Kişisel üretimlerinde de oldukça iyi bir etki olacak, bu sanatsal üretimlerin olabildiği gibi, işle alakalı kişisel-kendinden bir şeyler kattığın bir proje de olabilir. Yani bence senin için haberler iyi!

Fakaaaaat; biliyorsun ki hayat filmlerdeki gibi siyah-beyaz değil. Ani iyileşmeler, bir sabah uyandığında değişen durumlar çok sık söz konusu olmuyor. Gökler de öyle; bir taraftan verirken, bir taraftan alıyorlar. Merkür gerilemesinden en çok etkilenen burçlardan birisin. İletişime çok çok dikkat etmen durumunda iyi olacaksın. Bilinçaltın hala karmaşık olabilir; kabuslar, darlanmalar olabilir fakat iyimser kal tatlım, her şey gerçekten güzel olacak <3

Çemberi kırmana az kaldı, İkizler!

Dönüp durduğunu, aynı şeylerin tekrar ettiğini ve bir yere varamadığını hissediyorsan az kaldı bebeğim, geçecek. Önce bir sakinleş.

Yeni ay ve dolunay seni oldukça iyi etkileyecek, ay sonuna doğru aşk konusunda 'işte bu' dediğin anlar yaşayabilirsin. Bu; uzun süredir flörtleştiğin biriyle nihayet işi pişirmek olabilir, bitmesi gerektiğini düşündüğün bir ilişkinin kaçınılmaz sonunun gelmesi olabilir ya da yepyeni bir insanla tanışmak olabilir! 

Fakat ay sonuna kadar duygusal darlanmalarını ancak çevrendekilerle daha ılımlı ve etkili bir iletişim kurarak geçirebilirsin. Mars ve Satürn'ün retro hareketi sadece özel hayatta değil, iş ortaklıkları anlamında da seni darlıyor olabilir. Ay sonunda Merkür retrosunun bitişi ve Dolunay'ın o her şeyi açığa çıkaran etkisi bir farkındalık sahibi olmanı sağlayacak ve olayları daha berrak hale getirecek tatlım. 

Sağlık sorunun varsa, şifa bulabileceğin; arkadaşlarına da çok yardımcı olabileceğin bir döneme giriyorsun. Sana ikili ilişkilerle ilgili bir süredir pek de sevimli olmayan haberler verdiğimin farkındayım tatlım ama bu etkilerin dikkatli davranılması ve düzgün iletişim kurulmasıyla savuşturulacağını da bilmelisin. İletişim zaten senin işin!

Geleyim bir de güzel habere; 2016'nın sonuna kadar Jüpiter meslek hayatına oldukça güzel etkiler verecek. Planlarını Merkür retrosu döneminde yapmalı ve retro bittiği gibi de bu planları gerçeğe çevirmek için harekete geçmelisin. Bu ay sonunda aşk konusunda da pek çok şey netleşecek. Neşelen!

Aldırma Yengeç, aldırma!

Az kaldı, canım Yengeç. Bu aralar bedenen yorgun, halsiz hissetmen olası. Hatta kariyer anlamında da işten yorulmuş hissediyor olabilirsin. O da yetmezmiş gibi bir de arkadaşlarınla eski iletişiminin kalmadığını da düşünebilirsin... Bunlar hep olabilir! Başlar başlamaz canını hemen sıktım, değil mi? Şimdi moralini düzeltme zamanı!

Yengeç'ciğim, tatlışım; retroda olan gezegenler sağlığını biraz olumsuz etkileyebilir, öncelikle buna dikkat etmeni öneriyorum. Büyük alışverişler için de uygun bir zaman değil tatlım. Özellikle teknolojik ürünler alacaksan tv, laptop gibi, çok dikkatli olmalısın. Bence alışverişlerini ay sonuna ertele.

Arkadaşlarınla iletişiminin azaldığını hissetmeni ise Merkür retrosuna ve kariyerine bağlıyorum. Kariyerin gayet de yücelmeye devam ediyor; eğer bu yönde bir gelişim görmüyorsan derhal harekete geçmelisin çümkü gezegenler sana itibar kazandırmak istiyor. Açıkçası, ay sonundaki Merkür retrosunun bitişi ve dolunay ile kariyerinde gene çok iyi bir gelişme ile karşılaşacaksın. Bunun için 9 Mayıs'tan itibaren Jüpiter de senin yanında olacak. 9 Mayıs'tan sonra eğitim-yolculuk gibi konularda yeni kararlar alabilirsin ve ay sonuna doğru bu planlar için harekete geçebilirsin. 

Aşk için birazcık daha beklemek gerekiyor. Fakat hayatında biri zaten varsa, oldukça romantik ve duygusal paylaşımın zirvede olduğu bir dönem geçirebilirsiniz.

Parti vakti, minik Aslan!

Aslancığım, açık olmak gerekirse, sıkıntılı dönemler Mars-Satürn retrosu ile devam ediyor ve üzerine bir de Merkür retrosu geliyor. Bu sana özellikle seni benliğinle ilgili kötü hissettirecek etkiler yapabilir. Egonun törpülendiğini, saygınlığının azaldığını hissedebilirsin fakat bunların sadece his olduğunu ve gelip geçici olduğunu bilmelisin. Merkür için, kariyer odaklı işlerde çok titiz davranmalı ve özellikle yazdığın, çizdiğin, imzaladığın her şeye çok dikkat etmelisin. 

6 Mayıs yeni ayı ve 9 Mayıs Jüpiter'in yeniden ilerlemeye başlaması ise sana bolca kişisel kazanç getirecek. Ben yine de ay sonuna kadar parana dikkat etmeni ve büyük alışverişlerden kaçınmanı tavsiye ediyorum. Sonrası ise tek kelime ile muazzam olacak. Merkür gerilemesine uygun olarak davrandığın sürece kariyerinin gelişmesi açısından da pek çok fırsat var.

Aşk ile alakalı iyi haberler de vermek isterim ( her ne kadar Mars ve Satürn'den dolayı biraz zor olsa da!) Ay sonundaki dolunay ile romantik zamanlar geçirmen, belki de birisiyle tanışman bile mümkün! Bitmesi gereken ilişkiler de bu dolunay döneminde bitebilir. Bitmesin istiyorsan agresif tavırdan vazgeçmelisin tatlım. İyimser ve iletişime açık olmalısın. Her işte bir hayır vardır, unutma!

Şans gezegeni ayağına geldi, Başak!

Sana aylardır ve haftalardır güzel haberler veremiyordum ve bu da bana dert oluyordu. Neyse ki bu sıkıntılı dönemin bitti artık, sevgili Başak! Jüpiter yükseliyor!!! Yaşasın! 

Jüpiter'in ne anlama geldiğini bilmiyorsan bu haberi verirken neden bu kadar sevindiğimi anlamayabilirsin. Hemen anlatayım, tatlım. Jüpiter geldiği yere bal, şans, iyimserlik, bereket getirir! Senin burcundaki gerilemesi ise 9 Mayıs'ta bitiyor. Bu en çok sana şans getirecek. Zaten buna en çok ihtiyaç duyan da sensin. Hayatının geneline yayılacak bir neşe ve iyimserlik gelecek. Öncesinde ise 6 Mayıs yeni ayı ile sana yepyeni bir sayfa açılıyor. Senin için çok heyecanlıyım!

Fakaaat, yeni aydan ve Jüpiter'den en güzel verimi alabilmek için ay sonuna kadar beklemek gerekiyor. Bu ay içerisinde bol bol plan yap, hayal kur ve ay sonu bunları gerçeğe dökmek, harekete geçmek için muazzam zamanlar olacak. Yıl boyunca da bu güzel etkiyi alacaksın. Ev ile alakalı sıkıntılar olabilir fakat bunlar da geçici, bebeğim. Sen ufak detaylara takılmamaya çalış (senin için zor, biliyorum) ve önüne bak. 

Yolculuklar, yüksek eğitim açısından da şans seninle olacak. Zihnini genişeletebileceğin ve olayları uzaktan görebileceğin muazzam zamanlar geliyor. 

Alışveriş, ay sonuna kadar yapma lütfen ve sağlığına çok dikkat et. Ay sonuna doğru gelecek olan güzel günlerde enerjin, sağlığın ve cebin sağlam olsun bebeğim. Bol şans!

Dik dur, tacın düşmesin, Terazi!

Güzeller güzeli Teraziciğim, seni üzüyorlar mı? Seni hep yanlış mı anlıyorlar? Kıyamam sana ben! Mars ve Satürn retrosu en çok seni çevrenle iletişimin konusunda vuruyor. Komşulardan tut, kardeşlerine kadar pek çok kişiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sen zaten çirkinleşmeyen bir insansın fakat anlaşmazlıkların çözümünün pasif agresif bir tavırla küsmek olmadığını da bilmelisin. İletişimine daha çok özen göstermelisin. 

Ruh halinin sıkıntısı ay sonuna doğru geçecek. Cinsel enerjin ise oldukça yüksek görünüyor. Sezgilerin de öyle! Bu dönemde rüyalarına dikkat etmeni tavsiye ederim. 

Jüpiter yükselişe geçiyor ve iç dünyana 6 Mayıs yeni ayından sonra huzur geliyor, tatlım. Hayatında maddiyata ya da kariyere dayalı büyük gelişmeler olmasa da rahatladığını, kafanda çözemediğin ya da takılıp kaldığını hissettiğin bazı meseleleri nihayet çözebileceksin. Ayrıca Jüpiter şu aralar etkisini çok hissetmesen de adeta senin koruyucu meleğin gibi davranacak. 

Seni uyarmak istediğim tek konu, çevrenle iletişimine dikkat etmen yönünde. Özellikle iş arkadaşlarınla... Çünkü gelecek aylarda sana kariyer haberleri vereceğim. Yeni bir başlangıç sırasında çevrenin desteğini görmek hiç de fena olmayacak!

Nefes alma vakti, Akrep!

Akrepciğim, çiçeğim; maddi zorluklar bir süredir yakanı bırakmıyor. Özellikle 'istediğin kadar' kazanamıyor olabilirsin ya da bazı ödemelerinin geciktiğini hissediyor olabilirsin, mesleğini değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Bunların hepsi geçici tatlım. Fakat kariyerinle ilgili bir takım tavsiyelerde bulunmalıyım. Ortağınla ya da iş arkadaşınla iletişiminiz zorlanabilir, karşına yeni fırsatlar çıkabilir; bu noktada her seçeneği çooook detaylıca gözden geçirmeli ve yanılgılara kapılmamalısın. Ay sonuna kadar sabretmen durumunda iş arkadaşın ya da ortağınla alakalı pek çok konu netleşecek. 

Ayrıca, özellikle teknoloji ile alakalı ya da basın-medya gibi bir sektörde çalışıyorsan yeni aydan itibaren yani 6-9Mayıs'tan itibaren şansın adeta dönecek! 

Arkadaş çevrelerinden de iş fırsatları bulabilirsin ya da mesleğin bu sektörlerden birindeyse, çok daha verimli çalışmaya başlayabilir ve güzel gelişmeler yakalayabilirsin.

Ayrıca bu dönemde hayatına uzun süre dost olmalık insan girebilir. Gayet güzel! Aşk konusunda da şanslı olmana rağmen sevgiliyle iletişim sıkıntısı yaşayabilirsin; aman eğer gerçekten istediğin bir insan varsa onu 'gizemli' olucam derken falan kaçırma! Olabildiğince imalardan uzak ve net iletişim kurarak ne istediğini belirt derim ben.

Kişisel kazanımlarla ilgili sıkıntılar azıcık daha devam edecek olsa da, geri kalan her şey gördüğün gibi gayet güzel bebeğim. Her teklife atlamadan önce her seçeneği detaylıca gözden geçir, yeter!

Senin dönemin resmi olarak başlıyor, Yay!

Hoşgeldin gönlümün efendisi!

En sevdiğim burç olduğun için, artık zodyakın senin yararına çalışacağı haberini çok sevinerek veriyorum! Yıldızın Jüpiter, yükseliyor! 

Sevgili Yaycığım, Satürn ve Mars senin burcunda retro hareketine devam ederken, en çok seni zorluyorlar. Kendinle, benliğinle, çevrenle, gelecek kaygılarınla dolu pek çok düşüncenin içerisinde kaybolduğunu hissedebilirsin. Fakat Jüpiter seni kariyer anlamında çalıştırmak için geliyor. Bu yılın en çok değişim yaşayacak burcu olarak, kendini hazırlamalısın. Satürn transiti zaten hayat değiştirici bir etkiye sahipken, Jüpiter'in de ona desteğe koşması oldukça güzel! İstediklerin olacak! Bol bol dilek dile, hayal kur, plan yap ve dua et! Ay sonunda hepsinin nasıl da gerçekleştiğini görüp şaşıracaksın.

Ay başındaki 6 Mayıs yeni ayından hemen sonra Jüpiter yükselişi ve ayın sonundaki Merkür retrosunun bitişi ile yine senin burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sana başarı yolunda giden tüm şartları sağlayacak bebeğim.

Çocuk sahibi olmak istiyorsan, uygun bir dönemdesin. Fakat istemiyorsan daha dikkatli olmalısın. Aşk bu ay senin için gayet var! İş güçten kafanı kaldırıp dışarı çıkarsan hayatına birini dahil etmen zor olmayacak. Eğer hayatında zaten biri varsa, daha da güzel vakitler geliyor. 

Tüm evren senin başarman için elele verdi; tek yapman gereken sabırlı olmak ve çalışmak tatlım!

Para seni bozamaz, Oğlak!

Sevgili Oğlakçığım, bir süredir içine kapanmalı, kabuğuna çekilmeli ve içsel hesaplaşmalarla dolu bir süreç yaşıyordun. Bu ay ise sana kariyer ve özellikle para kazanma yönünde iyi etkiler var. Fakat bu ay herkesi etkileyecek olan Merkür retrosu döneminde asla ama asla hızlı kararlar almamalı ve para ile gevşemeye kalkmamalısın! Sen zaten hesabını bilirsin fakat yine de seçenekleri teker teker ve detaylıca gözden geçirmeden ne büyük işlere giriş, ne de büyük alışverişler yap derim ben...

Satürn ve Mars retrosu seni duygusal anlamda darlarken, ay sonunda gerçekleşecek olan dolunay bazı konuları -özellikle uzun süredir çözemediğin, içine dert olmuş, gizemli konuları ya da sırları- adeta aydınlatacak. Çok bariz bir iç rahatlaması yaşayacaksın.

Duygusal sorunlarını atlattıktan sonra ise zaten yine ay sonunda bitecek olan Merkür retrosunun durağanlığını atlattıktan sonra işe güce ve sosyal ilişkilere dört elle sarılacaksın. Bu ay içerisinde sadece maddi anlamda, ayın ortasındaki iyi gelişmelerden şımarıp, paranı saçmamaya ve kariyer konusunda da şartları zorlamamaya özen göster... Gerisi çorap söküğü gibi gelecek tatlım!

Ay ise sana aşk getirerek başlıyor. Yeni bir aşk bulabilir ya da zaten hayatında olan sevgilinle çok romantik yepyeni bir sayfa açabilirsin!

Bol şans!

Para yağmuru başlıyor, Kova!

Sevgili Kova,

Birine borç mu vermiştin, Mısır'da bir deden mi vardı bilemiyorum ama bu ay sana para geliyor! Hem de emeksiz para! Jüpiter'in nihayet yükselişi sana maddi kazanç şeklinde gelecek. Uyarıma gelirsek: cinselliği ve çapkınlığı abartmamalısın. Zira aynı zamanda aylarca sürecek olan bir kişisel gelişim ve yenilenme sürecine de giriyorsun. Senin yerinde olsam gelecek paraları dikkatli kullanmaya çalışırdım. Özellikle ve özellikle bu ay içerisinde asla büyük alışverişler yapmaya kalkma. Alışverişlerini ay sonuna ertele. 

Aile içerisinde iletişim sıkıntıları olabilir fakat evin içini dekore etmek, yenilemek için de uygun vakitler. Arkadaş gruplarında biraz anlaşmazlıklar yaşayabilirsin fakat ay sonunda gerçekleşecek olan dolunay ile bu sıkıntılar bir sonuca bağlanacak. Arkadaşların ile alakalı sırlar öğrenmeye hazırlan derim!

Bu ay içerisinde teknolojik aletlerine de dikkat et, sıkıntılar yaşanabilir. Kaybetmek istemediğin dosyalarını yedeklemeyi unutma sakın. 

Bu ay içerisinde ilişkiler konusunda kıskançlıklar söz konusu olabilir. Kıskançlığın sebebinin kendinde olduğunu bilmeli ve sakin davranmalısın.

Aşk var Balık, aşk!!!

Belki bu ay içerisinde en büyük gelişmeleri sen yaşamayacaksın, sevgili Balık; fakat sana vereceğim haber içlerinde en sevimli olanı! Aşk var, aşk!!!

Jüpiter'in gerilemesi nihayet bitiyor. Bu seni en çok aşk açısından etkileyecek. Hayatında biri varsa ilişkiniz bir ileri seviyeye taşınabilir. Eğer yoksa, evren sana harika birini yollayabilir ve yaşayacağın ilişki çok çok güzel olacak! 6 Mayıs'ın yeni ay etkisi ile ruh halini yenile, geçmişi geçmişte bırak ve 9 Mayıs'taki Jüpter yükselişine hazırlan! Gelelim diğer etkilere...

Kariyer konusunda ise adeta sınanıyorsun. Fakat ay sonunda gerçekleşecek olan dolunay işleri bir nebze de olsa hızlandıracak ve beklediğin sonuçları verecek. Bir çeşit nerede olduğunu görme ve ne yapmak istediğini anlama durumu söz konusu olabilir. 

Çevrenle iletişimin de sıkıntıda olabilir, imzaladığın belgelere dikkat etmeni öneriyorum. Bunlar hep geçici, kafayı takma.

Mayıs ayı harika bir enerji ile başlıyor. Eğer bu ay ve önümüzdeki 4 ay içerisinde bir ilişkin sona ererse: bunun seni mutlu etmeyecek bir ilişki olduğunu bilmelisin. Çünkü Jüpiter seni mutlu etmek için çalışıyor. Her işte bir hayır var, bebeğim. Bu ayın başından itibaren aşk ve ortaklıklar dahil her tür ikili ilişkiden çok mutlu olacağını bilmelisin.

Darısı başımıza!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2770
1130
381
174
143
142
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yorgunkız

Kız bu ay yay burcunun ayıymış :D

Blah Blah

evet bizim ayımız

Berkut Keskin

editör ne güzel konuşmuş. bebeğim diye sevgililerim bu kadar bebeğim demedi :D

Pasif Kullanıcı

Çemberi kırmana az kaldı, İkizler! hadi inş.