Görüş Bildir
Haberler
Beyinlerimiz Çok Yakında İnternete Bağlanacak

Beyinlerimiz Çok Yakında İnternete Bağlanacak

Hande öçalan
10.06.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 11.06.2015 - 09:43

Beyine implant yerleştirerek, insanların uzuvlarının çalıştırılması alanında fayda sağlayan tıp ve bilim adamları, bu yöntemi bir adım daha ileri taşıyor ve beyne şırıngayla bilgi çağını getiriyor.

İnsan bedeninin reddetmeyeceği maddelerden yapılan ağ şeklindeki implant’ı beyne bir şırınga aracılığıyla zerketmenin de mümkün olacağı ortaya çıktı.

Bir şırınga vasıtasıyla beyin dokusuna verilen zararı en aza indirerek yapılacak bu yeni tedavi yönteminde bağışıklık sisteminin beyne giren yeni maddeyi reddetmemesi üzerinde çalışmalar yapılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Matrix'e 15 Kala

Matrix'e 15 Kala

Oldukça küçük implant örgü çok ince metal çizgilerden oluşacak. Esnek implant kıvrılarak bir şırınga ile beyne yerleştirilecek. Zihinsel hastalıkları gidermeyi ve hafıza kaybını yok etmeyi amaçlayan bu tedavide bilgi aktarma ve bilgi depolama sistemlerinin de geliştirilmesinin yanı sıra tedavinin uygulanmaya başlanmasının ardından 15 sene içerisinde beynin internete bağlanmasını sağlamak da amaçlanıyor.

Bilim adamları bu yöntemle 15 yıl içerisinde zihinsel hastalıkları iyileştirmenin mümkün olabileceğini, hatta sağlam insanlara da bilgi depolanabileceğine inanıyor.

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ya beyinlerimize de virüslü link atarlarsa o zaman naparız :D

cnsfrd

len biz hdp, baraj, koalisyon ugraşırken kaldık mi yine yaya. gelecek geldi biz hala nelerle ugraşıyoz.

Clark Methenson

gelismemeize izin vermedilerki orospu cocuklari

Server

güvenmiyorm da yani pil biterbilir