Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
04.12.2021 - 21:14

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Han geçmişlerinden dolayı Ceylan'ı suçlarken Ceylan ise Han'ı kazan dairesine kilitler. Diğer tarafta Esat ve Gülben evde özel anlar yaşarken Esat'ın babasının gelmesi Gülben'in dünyasını başına yıkar. Safiye Tomris'in getirdikleri yüzünden kötü olurken Naci için adım atmaya karar verir. Öte yandan Gülben psikiyatristinin yönlendirmesiyle Esat'ın ailesine meydan okurken Safiye sonunda beklediği evlilik teklifini alır. İşte Masumlar Apartmanı 50. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisi senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu kaleme almıştır. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden uyarlanmıştır. İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Han, kendince aldığı intikamın sahte mutluluğu içindedir. Etrafındakilere son derece neşeli davranır. Ceylan’ınsa pes etmeye hiç niyeti yoktur. O sırada evde yeni bir kriz baş gösterir.

Safiye’nin korktuğu başına gelir ve Tomris’in hastalığını kaptığını fark eder. Kendini karantinaya alırken evdekileri de kendinden uzaklaştırmak için dışarı gönderir. Ancak Hikmet durumu fırsata çevirir ve Safiye’ye bakmaları için bir araya getirmek istediği iki kişiyi eve çağırır. Naci, Safiye’nin yanında olmak ister ve onun tüm itirazlarına rağmen eve gelir.

Gülben, Esat’ın bir arkadaşıyla tanışacağı için çok heyecanlıdır. Fakat buluşmaya babasıyla birlikte gitmek zorunda kalınca işler sarpa sarar ve Hikmet hem Gülben’i hem Esat’ı çok zor durumda bırakacak bir şey yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın