Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Türkiye 8 Aralık 2021: Oyun Öncesi Sergen ile Görkem Arasında Tartışma...

MasterChef Türkiye 8 Aralık 2021: Oyun Öncesi Sergen ile Görkem Arasında Tartışma...

'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasının 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan 130'uncu bölümünde, dokunulmazlık oyunu sırasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Mavi takımda mücadele eden Görkem Demiral ile Sergen Özen arasında sinirler geriliyor. İşte MasterChef'e damga vuran olayın detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi oldukları, 'MasterChef Türkiye 2021'in yeni bölümünde, dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı.

16'ncı haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Ocak 2022'de final yapacak olan yarışmada değişen eleme sistemiyle, yeni bölümde bir isim daha eleme adayı oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek olan yarışmacılar, birbirlerini görmeden şeflerin istediği menüyü en iyi şekilde yapabilmek için çalıştı.

"Karıştırıyorum Kardeşim"

"Karıştırıyorum Kardeşim"

Ancak sinirlerin gerildiği yeni bölümde ortalık karışıyor. Aynı takımda olan ve arka tezgahta çalışan arkadaşlarıyla aynı tabağı çıkarmak isteyen Sergen Özen ve Görkem Demiral, yemek yaparken birbirine giriyor.

Görkem'in kendisine 'Karıştırıyorum kardeşim' şeklinde tepki göstermesine sinirlenen Sergen, 'Bu mafya ayaklarını bırak' diyerek sert bir karşılık veriyor.

Daha sonra diğer takım arkadaşı Tahsin Küçük'ün bağırması üzerine sinirlerine hakim olamayan Sergen, 'Ne bağırıyorsun? Her şeyi eksik almışsın' diyerek tepki gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Takımlar

Yeni Takımlar

MasterChef'te bu hafta; Mert (kaptan), Burcu Eren ve Dilara, kırmızı takımda yer alıyor. Hasan (kaptan), Araz, Sergen, Tahsin ve Görkem ise mavi takımadına mücadele ediyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın