Görüş Bildir
Haberler
MasterChef 2021'de Elenen Yarışmacı Gözyaşlarıyla Veda Etti! 17 Ekim 2021 MasterChef'te Kim Elendi?

MasterChef 2021'de Elenen Yarışmacı Gözyaşlarıyla Veda Etti! 17 Ekim 2021 MasterChef'te Kim Elendi?

MasterChef Türkiye 2021'in 17 Ekim Pazar akşamı ekrana gelen eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Yarışmadan elendiği açıklanınca gözyaşlarına boğulan yarışmacıyı, ünlü şefler teselli etti. Peki, Masterchef'te dün akşam kim elendi? İşte detaylar..

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması hız kesmeden devam ediyor. 17 Ekim Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanının yaşandığı MasterChef'te potadaki yedi isim canla başla mücadele etti. Yapılan tadım sonrası elenen ismin belli olduğu Masterchef'te duygusal anlar yaşandı.

MasterChef 2021'in 17 Ekim akşamı ekranlara gelen 92'nci bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Potada olan Mert, Rabia, Eren, Pelin, Burcu, Ateş ve Milhan karşı karşıya geldiler.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Şef ve Danilo Zanna; ilk turda yarışmacılardan ana ürünün sumak olduğu yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Verilen süre sonunda ise yarışmacılardan Eren, Burcu, Ateş ve Pelin; yarışmada bir hafta daha kalmayı garantiledi. İkinci tura kalan Milhan, Rabia ve Mert ise, Danilo Şef'in tarifiyle kuzu incik yaparak yarıştı.

MasterChef'te hayallerine veda eden isim Milhan Erdem oldu. Mehmet Yalçınkaya, genç yarışmacı için yaptığı açıklamada; 'Uzun zamandır buradasın.

Gerçekten bu işi sevdiğin çok belli. Aklımızda efendiliğinle kalacaksın. Arkadaşlarına büyük motive oldun, başarılı olmalarını sağladın. Her zaman arkandayız.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Danilo Şef'in 'Gerçekten çok üzülüyorum' demesinden sonra Milhan gözyaşlarını tutamadı. Somer Sivrioğlu da Milhan'a 'Kapılarımız sonuna kadar açık' dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan 19 yaşındaki Milhan Erdem ise elendikten sonra şu açıklamayı yaptı:

'Birinci çıkarım diye umuyordum. Elendim artık, benim buraya gelme amacım rahmetli annem için. Savaştım sonuna kadar bütün başarılarım onun içindi. Daha da gururlandırmaya devam ediyorum annemi.'

'Gerçekten ayrılık çok zor oluyormuş MasterChef'te. Benim için erken bir ayrılık oldu. Gerçekten çok zor, kelimeler ifade etmiyor hiçbir şeyi. İyi ki tanımışım arkadaşlarımı, şeflerimi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın