Görüş Bildir
Haberler
Markette İğrenç Olay: Şüpheli Tutuklandı

Markette İğrenç Olay: Şüpheli Tutuklandı

Edirne'de bir zincir marketin şubesinde 8- 9 yaşlarındaki bir kız çocuğu 27 yaşındaki A.C.K.isimli erkek tarafından cinsel istismara maruz kaldı. İstismar anları, marketin güvenlik kamerasına yansıması sonucu şüpheli tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu olay, Edirne'de olmasını hiç arzu etmediğimiz bir şey, sessiz kalamazdık'

'Bu olay, Edirne'de olmasını hiç arzu etmediğimiz bir şey, sessiz kalamazdık'

İddiaya göre, Edirne'deki bir zincir markette meydana gelen olayda, markette alışveriş yapan A.C.K. isimli erkek, arkadaşları ile rafların yanında bulunan küçük bir kız çocuğunu yanlarından geçerken elle taciz etti. Şüphelinin evli olduğu öğrenildi. 

Küçük kız çocuğu olayın şokunu atlattıktan sonra yaşadıklarını market görevlileri ve ailesine anlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, yüz tanıma sistemini de kullanarak şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelinin Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde yaşayan kamyon şoförü A.C.K., olduğunu belirlenmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, A.C.K. isimli erkeği yakalayarak gözaltına aldı.

İstismar anları, marketin güvenlik kamerasına yansıdı

İstismar anları, marketin güvenlik kamerasına yansıdı

Emniyetteki ifadesi sonrası adliyeye sevk edilen A.C.K., çıkarıldığı makemece tutuklandı. Çocuğun istismar edildiği anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olaya tepki gösteren Edirne Çocuk Hakları Derneği Başkanı Nur Yılmaz Ercin, Başkan Yardımcısı Gülsüm Erkıran ve Edirne Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Figen Gönül, baro önünde açıklamalarda bulundu. Nur Yılmaz Ercin ise 'Bu olay, Edirne'de olmasını hiç arzu etmediğimiz bir şey. Sessiz kalamazdık' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
26
10
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslaytoran

Hay seni pislik, Allah belani versin! Ya şu çocuklarin uzerinden çekin artik pis ellerinizi hayvan herifler!

Aslan Arık

kökünüz kurusun artık allahın belaları ufacık çocuktan nasıl medet umarsız bu kadar şerefsiz olunmaz ya bu kadar olamadınız amk

Pasif Kullanıcı

Böyleleri idam edilmediği müddetçe bu tarz çocuk istismarı ve kadın cinayetlerinin önünü almak imkansız bazı suçlar temel insan haklarından daha önemli o yü... Devamını Gör