Görüş Bildir
Haberler
Mardin ve Şırnak'ta 2 Polis Şehit

Mardin ve Şırnak'ta 2 Polis Şehit

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki operasyonda yaralanan özel harekât polisi Kürşat İnan, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde (GATA) şehit oldu. Bir acı haber de Şırnak'tan geldi. Şırnak'ın Vatan Caddesi üzerinde ilerleyen zırhlı polis aracına PKK'lılar roketatarlarla saldırı düzenledi. Saldırıda 1 polis şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusaybin'de PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda dün yaralandıktan sonra GATA'ya sevk edilen İnan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit polis İnan'ın, Rize Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünden, geçici görevle Nusaybin'e gönderildiği öğrenildi.

Şehit Kürşat İnan, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde defnedilecek.

Şırnak'ta zırlı araca saldırı: 1 polis şehit oldu

Şırnak'ta zırlı araca saldırı: 1 polis şehit oldu

Şırnak'ta 14 Mart'tan beri, kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor. 

Bugün kent merkezindeki Vatan Caddesi üzerinden geçen zırhlı polis aracına, PKK'lılar önce roketatarla, ardından da uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda, araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine sevk edilen ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Burada tedaviye alınan polislerden biri, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer 2 polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
görüncek adam

Askerin ölmesi farklı birşey.Gördüğüm ve duyduğum şeyler bu medyada anlatılandan çok farklı.Ne kadar doğru tartışılır.Çünkü ne bilgiyi paylaşanlara ne de dev... Devamını Gör

görüncek adam

Şehit polislerden biri Turhal'dan hemşerim çıktı.Tanımıyorum ama şu an ailesinin ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum.

atsız

Halkın desteği çekilmedikçe bunlar bitmez

Mehmet Cepik

Tespit güzel... Evet, destek olmadan bitmezler, bu gidisle de bitmeyecekler...

Pasif Kullanıcı

normal...