Görüş Bildir
Haberler
Manisa'nın Akhisar İlçesinde 4.8 Büyüklüğünde Deprem

Manisa'nın Akhisar İlçesinde 4.8 Büyüklüğünde Deprem

Dün İran'ın Türkiye sınırı yakınlarında meydana gelen depremlerin ardından bu sabah da Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilik 'depremden kaynaklanan olumsuzluk bulunmamaktadır' açıklaması yaptı.

Manisa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, saat 05:43'te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, 'An itibarıyla depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' ifadelerine yer verildi.

AFAD, depremin derinliğinin 7 kilometre olduğunu belirtirken Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 5,0 olduğunu, derinliğinin ise 6.7 km olduğunu duyurdu.

Depremden sonra bölgede 3.7 ila 1.6 arasında değişen 20 artçı sarsıntı yaşandığı bildirildi.

Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta 5,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.

Bölgede 22 Ocak'tan bu yana en büyüğü 4,8 olan çok sayıda deprem meydana gelmiş, Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edilmişti.

Depremin ardından vatandaşlar belediye binasına sığındı. O anlar kameralara yansıdı. 🎥

📌 Çevre illerden de hissedilen depreme ilişkin vatandaşların paylaşımları

📌 Çevre illerden de hissedilen depreme ilişkin vatandaşların paylaşımları
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Twitlere bakınca herkes deprem uzmanı olmuş. Depremin şiddetinden ziyade derinliği de önemli 5 km derinlikte ki deprem ile 20 km derinlikte oluşan depremde b... Devamını Gör

hülyaa

bende verilere inanmamaya başladım artık, akhisar'da olan deprem izmir'i bile deli gibi sallıyorsa kesinlikle daha büyük diye düşünüyorum

Karınca z

sadece izmir değil aydından hissediyoruz onuda geçtim tekirdağdan hissedilen depremlerde oldu :/ şahsen bende şüpheliyim verilere...

Pasif Kullanıcı

Geçmiş olsun. Bursa'dan da baya hissedildi.

Andriy

Aynen ben yazacaktım ama yazılmışı varmış... Yataktan fırladım bildiğin.