Görüş Bildir
Haberler
Manavgat Yangını Söndürüldü Mü? Manavgat Yangını İle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Manavgat Yangını Söndürüldü Mü? Manavgat Yangını İle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Dün Türkiye’nin ciğerleri yeniden yandı. Antalya’nın en kalabalık ilçelerinden olan Manavgat’ta, dört farklı yerden başlayan yangın, poyrazın da etkisi ile kısa sürede yayıldı ve yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat yangını, ikinci gününde de devam ediyor. Yangın henüz kontrol altına alınmış değil. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayatında böyle büyük yangın görmediğini söylemişti. Çekilen görüntüler de yangının büyüklüğü ve korkunçluğu hakkında bilgi veriyor. Peki, Manavgat yangını kontrol altına alındı mı? Manavgat yangının ölen var mı? İşte ikinci gününde Manavgat yangını ile ilgili son dakika bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manavgat Yangını Kontrol Altına Alındı Mı?

Manavgat Yangını Kontrol Altına Alındı Mı?

Dün öğlen saat 12.00 gibi başlayan yangın, maalesef henüz kontrol altına alınmış değil. Manavgat ilçesinde Yeniköy, Kalemler, Sarılar, Bahçelievler ve Sorgun bölgesinde çıkan orman yangını ikinci gününde devam ediyor.

MANAVGAT YANGININ ÖLEN VAR MI?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Maalesef Antalya Kepez'de 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Uyarıları boşuna yapmıyoruz, lütfen vatandaşlarımız uyarılarımızı dikkate alsınlar. Kepez'de evinde yalnız kalan bu amcamız bu nedenle vefat etmiştir. Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var, restorancı oldukları tahmin ediliyor, helikopterle getirebilme şansımız maalesef, hava şartlarından dolayı yok' dedi.

Pakdemirli, 'Bazı vatandaşlarımız dumandan etkilenmiş, bazıları paniklemiş, hastanelerde ziyaret ettik. Dileğimiz hem Manavgat hem Türkiye'nin diğer yerlerindeki yangınların bir an önce sonlandırılması. İnşallah bir an önce bu yangınları kontrol altına alırız' açıklamasını yaptı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın