Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Konusunda Ne Kadar İyisin?

Makyaj Konusunda Ne Kadar İyisin?

14.08.2020 - 17:00

Kimine göre dünyanın en zahmetli işi, kimine göre mutluluk sebebi! 

Bakalım sen makyaj ne kadar iyisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şunu söyle: Günlük makyajını yapman ne kadar vaktini alıyor?

2. Eyeliner işlemiyle aran nasıl?

3. Yüzün için bu ürünlerden hangisini en çok kullanırsın?

4. Pekiiii biraz da teknik konuşalım: Kontür yapabiliyor musun?

5. Toplamda kaç tane makyaj fırçan var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Basit bir bilgi sorusu: Fondötenden önce kullanılan, yüzü makyaja hazırlayan primer (makyaj bazı), nemlendiriciden kullanılır.

7. Sıradan bir günde hangisi olmazsa olmaz?

8. Son olarak, gün bitti ve artık cildinde her ne varsa vedalaşma zamanı... Makyajını nasıl temizleyeceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makyajdan anlama oranın % 3 filan

Açıkçası makyaj konusunda pek başarılı değilsin. Yaniii, aslına bakarsan neredeyse hiç başarılı değilsin. Ama bu senin motivasyonunu ve bir gün başaracağına dair inancını kaybetmesin. Sonuçta bir sürü video vs. var izleyip kendini geliştirebileceğin. Hiçbirimiz doğrudan makyaj uzmanı olarak doğmuyoruz. Biraz önemsesen ve güzel yüzünü nasıl daha iyi renklendirebileceğini öğrensen harika sonuçlar çıkarabilirsin. Biz inandık, sen de inan!

Eh işte, yapıyorsun bir şeyler.

Sen makyaj konusunda kendini geliştirmek için heveslenmişsin, ama daha yolun başındasın. Öğrendiklerini birazcık daha geliştirmen lazım. Çok kötü değilsin makyaj konusunda ama sanki bir tık geriye düşsen her şey kötü olacakmış gibi. Çok az gayretle daha iyi sonuçlar ortaya çıkaracağını düşünüyoruz. Sonuçta elinden her iş geliyor, istesen bunu da başarırsın sen!

Makyaj konusunda oldukça iyisin!

Makyaj konusunda oldukça iyisin!

Tamam, Sen bu işi çözmüşsün! Çok uğraşmadan bile gayet iyi sonuçlar ortaya çıkarabiliyorsun. Makyaj malzemelerini, fırçalarını vs. nasıl kullanacağına dair oldukça bilgilisin. Sadece her zaman makyaj yapmak ve buna vakit harcamak pek sana göre değil, yani kimi zaman cildini dinlendirmen gerektiğini de düşünüyorsun. Aslında çok da doğru yapıyorsun. Sadece bazen bu arayı çok açtığında, bazı el alışkanlıklarını yitirebiliyorsun, tek seferde eyeliner çekebilmek gibi. Ama bilirsin bunlar çok da önemli ayrıntılar değil. O yüzden sana makyaj konusunda yetenekli olduğunu söyleyebiliriz.

Gerçek bir makyaj uzmanısın!

Sen var ya, makyaj yapmanın kitabını yazar ve yok satarsın. Etrafta makyaj uzmanıyım, şöyle iyiyim, böyle mükemmelim diyenler senin eline su bile dökemez. Sen bu konuda kendini öyle bir geliştirmişsin ki, makyaj yaparken neredeyse kendinden geçiyorsun. Her bir hamle oldukça kolay senin için ve ortaya her seferinde harika sonuçlar çıkarıyorsun. Bu seviyeye gelmek zaman almış olabilir ama ortaya çıkan sonuç harika. Kendini hiç de hafife alma yani, hatta bu konuyu bir değerlendirmende fayda var. Belki işi profesyonelliğe dökersin kim bilir :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
95
89
80
29
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?