Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Konusunda Gerçekten Ne Kadar Kötüsün?

etiket Makyaj Konusunda Gerçekten Ne Kadar Kötüsün?

Yung Boş Ada
27.05.2017 - 14:00 Son Güncelleme: 12.08.2017 - 15:46

Bugüne kadar hep makyajda ne kadar iyi olduğunu anlamaya çalıştık ve kötü olsan da senin gönlünü bir şekilde hep aldık. Ama bugün gerçekleri yüzüne vurma vakti! Gerçekten iyiye iyi, kötüye kötü diyeceğiz! Dobra dobra konuşacağız! Hazırsan seni hemen teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bunu öğrenmemiz lazım: Makyajını yapman ne kadar vaktini alıyor?

2. Yeteneklerine geçmeden önce şunu da öğrenmeliyiz: Makyaj senin için ne ifade ediyor?

3. Şimdi makyaj yeteneklerine geçelim: Kontur yapabiliyor musun?

4. Şimdi şu fırçayı ne için kullanmalısın hadi onu söyle!

5. Eyeliner sürmek senin için ne kadar zor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç tane makyaj fırçan var peki?

7. Hiç bir gün öncesinin makyajıyla dışarı çıktığın oluyor mu?

8. Son olarak: Muhteşem makyajın ve saçınla harika bir gün geçirdin ama artık yatağa girme vakti! Makyajını nasıl temizleyeceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir makyaj ilahısın!

Etrafta makyajda iyiyim diye geçinenleri sen var ya, tek elinle itelersin! Çünkü sen bu işe gönlünü vermiş, en ince ayrıntılarına kadar öğrenmeye çaba harcamış ve emeklerinin karşılığını almışsın. Abartmıyoruz, sen bu işi yapıyorsun güzel dostumuz! Emeğine ve eline sağlık!

Yapıyorsun işte bir şeyler!

Şimdi bir çaba gösterdiğin ortada, bunun karşılığını da alıyorsun yavaş yavaş. Ama dediğimiz gibi, yavaş yavaş. Makyaj bilgin ve yeteneğin kendine kadar. Ama olsun, yine de boya küpüne dönmüş gibi veya ölülerin şafağı gibi çıkmıyorsun sokağa. Ölülerin şafağı deyince yanlış anlama, makyajsızlıktan bahsetmiyoruz. Kendine 67326 ton açık fondöten sürüp ölü geline dönen tiplerden bahsediyoruz. Sonuçta insan ne yaptığını bilmeli ama, önce bir de kendini bilmeli öyle değil mi? Neyse güzel dostumuz, emeğine sağlık!

Canım makyaj bu değil!

Sen buna makyaj demişsin ama olmamış, bu makyaj değil! Şimdiden edeceğimiz laflara üzülmek, darılmak yok! Çünkü sen onları hak ettin. Bizce sen hiç makyaj yapmaya kalkma güzel dostumuz, inan doğal halinle çok daha güzelsin. Çünkü beceremiyorsun yani kabul et! Hayır bir çaba harcasan yine diyeceğiz ki en azından deniyor. Ama yok, sen resmen kafana göre takılıyor, yüzüne adeta ne bulduysan sürüyorsun. Yapma, valla yapma. Kendine yazık ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
802
399
378
273
145
101
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın