Görüş Bildir
Haberler
Mahkum 2. Fragman Yayınlandı mı? Mahkum 2. Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Mahkum 2. Fragman Yayınlandı mı? Mahkum 2. Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

GNS
14.12.2021 - 21:50

FOX TV'nin yeni dizisi Mahkum bu akşam izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Elçin Sangu gibi pek çok başarılı oyuncunun yer aldığı dizide heyecan dolu anlar seyirciyi ekran başına kilitledi. İlk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlanan dizide yapım farklı bir düzende ilerleyerek ikinci bölümü 16 Aralık Perşembe yayınlamaya karar verdi. Peki 2 gün sonra yayınlanacak olan Mahkum 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum 2. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MF Yapım imzalı Mahkum dizisi 14 Aralık Salı yani bu akşam ilk bölümüyle FOX ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Aksiyon ve drama konulu dizide ilk bölüm bu akşam yayınlanırken dizinin ikinci bölümünün 16 Aralık Perşembe yayınlanacağı öğrenildi. İzleyiciler diziye dair detayları ve 2. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Mahkum dizisi 2. fragman yayınlandı mı? Mahkum yeni fragman ne zaman yayınlanacak? Mahkum dizisi konusu nedir? İşte detaylar...

Mahkum Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Mahkum Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Mahkum dizisinin 2. bölüm fragmanı 1. bölümle birlikte yayınlandı. Yani dizinin ilk bölümü bugün Salı ve 2. bölümü 2 gün sonra Perşembe ekranlara gelecek. İlk 2 bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Mahkum Dizisi 2. Bölüm Fragmanı

Mahkum Yeni Bölümde Ne Olacak?

Mahkum Yeni Bölümde Ne Olacak?

Bir yandan kederli halde ailesinin yasını tutan Fırat, bir yandan da o güne kadar içeri attırdığı mahkumların önüne yem olma tehlikesindedir. Tüm Türkiye tarafından cani ilan edilen Fırat'a, kendisi bile güvenmiyordur. Fırat ailesinin katili olup olmadığını hatırlamaya çalışırken, koca ülkede onun suçsuzluğuna o güne kadar hep terslediği Cemre inanır sadece ve avukatı olmayı teklif eder.

Yeni hayatına ve kimliğine iyiden iyiye alışan Barış ise Savaş'ın bıraktığı yerden işleri devam ettirmeye çalışır. Ancak bu yeni hayatın bilinmezlikleri onu da zorlayacaktır. Her şey yoluna koyduğunu düşündüğü anda ise beklenmedik bir telefonla sarsılır. Yoksa en büyük düşmanı Fırat Bulut, geçmişi hatırlamaya mı başlamıştır?

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın