Görüş Bildir
Haberler
5 Maddede MMO Oyunlarda Başarının Sırları

5 Maddede MMO Oyunlarda Başarının Sırları

Aldolan
09.09.2014 - 20:48 Son Güncelleme: 09.09.2014 - 20:50

Bildiğimiz üzere bilgisayar oyunlarında bir çok oyuncu başarılı olmak istiyor, daha da önemlisi MMO oyunlarda en iyi olmak. Peki bu başarının sırları neler?

Kaynak: https://free2play.com.tr/haberler/1816
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sabırlı olmak!

Bir çok oyuncunun en büyük sıkıntısı hemen başarıyı yakalama istekleri, ancak yürümeleri gereken yolun ne kadar uzun yahut sıkıntılı olabileceğinin farkında değiller. Başarıyı hemen yakalama arzusu oyuncuları ele geçiriyor. Biraz sakin olarak oynanan oyunu sentezleyerek oynamak başarıyı beraberinde getirecektir. Hemen her şeyi başarmak yerine oynadığınız oyuna göre parça parça ama dikkatli öğrenme stili ile eksiklerinizi kapayabilir, sabrederek başarıyı yakalayabilirsiniz.

2. Sakin olmak!

Diğer oyuncuların yaptığı hatalara karşı daha merhametli olmanızda fayda var. Hemen sinirlenip parlamak yerine destek verici ve öğretici tavırlarınızla hem saygı kazanabilir hem de ekibinizin başarılarını arttırabilirsiniz. Biliyorsunuz yıkıcı olmak kolay! Ancak yapıcı olmak ise zor olan. Bu sayede eğittiğiniz oyuncular ile yepyeni arkadaşlar ve bir takımın (ekibin) sahibi olabilirsiniz.

3. Oyunun haberlerini takip etmek!

MMO oyunlara çok sık gelen güncellemeler, haberler gibi verileri takip etmek ve bunlara dikkat etmek başarınızı büyük ölçüde arttıracaktır. Oynadığınız oyunun değişikliklerinin farkında olmalısınız ki oyun stilinizi buna göre düzenleyebilesiniz zira geride kalmış güncellemelere göre oynamanın yeni rotasyonları kaçırmaya sebebiyet verdiğini unutmayınız.

4. Daha iyi oyuncuları takip etmek!

Bildiğiniz üzere yeni çağın en büyük nimetleri Stream ve Youtube videoları. Sizden iyi oyuncuları takip ederek PvP, PvE ya da oyun taktikleri yönünden kendinizi geliştirebilir oyunculuğunuza yeni şeyler katabilirsiniz. Mesela bir örnek verecek olursak; World of Warcraft'ta boss savaşları her bossta farklı bir halde, ancak birileri taktiğini bulup bossu öldürdüğünde yayınladığı video sayesinde takibini çok rahat yapabiliyoruz. Bu sadece bir örnek ancak gözden kaçmaması gereken gerçekleri sizlere getiriyor.

5. Eğlenmeye bakın!

Bilgisayar oyunlarını ve özellikle MMO oyunları neden oynadığınızı unutmayın. Çoklu ortamda yeni arkadaşlıklar kurmak, eğlenmek ve vakit geçirmek varken insanları kırıp, üzmek ve sinirlendirmek yerine oyun oynarken olabildiğince eğlenin. Popüler olan oyunlardan ziyade sizin eğlenebileceğiniz oyunlar bulmaya çabalayın ki oynadığınız oyunda eğlenirseniz gerçek başarıyı yakalarsınız. Bir oyunu oynarken ne kadar sıkılırsanız o kadar başarısız olursunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın