Görüş Bildir
Haberler
Madde Bağımlısı Cani, Hamile Kadını Öldürüp Vücudunu Parçalara Ayırdı!

etiket Madde Bağımlısı Cani, Hamile Kadını Öldürüp Vücudunu Parçalara Ayırdı!

İstanbul Ümraniye'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen cani koca, 19 yaşındaki 6 aylık hamile olan imam nikahlı eşine 1,5 yaşındaki kız çocuğunun gözü önünde kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan hamile kadın hayatını kaybederken gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölen kadının amcası,  zanlı için 'Hamileye tecavüz etti. 16 yaşında çocuğu silahla vurdu. Babasını vurdu. Abisini vurdu. Birkaç kişiyi daha vurdu. Yeğenini bıçakla vurdu. Bir gün bile almadı.' dedi.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Ümraniye'de Adem Yavuz Mahallesi'nde saat 15.20 sıralarında meydana geldi. 

İHA'nın haberine göre Hasret Dalkoparan, imam nikahlı kocası ve madde bağımlısı Ozan Dum’un aşırı kıskançlıkları nedeniyle tartışarak ağabeyi Tolga Dalkoparan'ın evine sığındı. Tartışmadan bir kaç gün sonra Ozan Dum, Dalkoparan'ın yaşadığı evi gözetlemeye başladı. 

Dum, Hasret Dalkoparan'ın ağabeyinin markete gitmesini fırsat bilerek eve girdi.

Eşiyle tartışan Ozan Dum, ardından silahını çıkartarak Hasret Dalkoparan’a 1,5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan hamile kadın, hayatını kaybetti.

Ozan Dum, kızının gözü önünde eşinin kollarını ve bacaklarını keserek parçalara ayırdı.

Silah seslerini duyan yenge polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri Hasret Dalkoparan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

18 suç kaydı bulunan cani tutuklandı

18 suç kaydı bulunan cani tutuklandı

Hasret Dalkoparan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy Alemdağ Mezarlığı'na defnedildi. 

Cenaze töreninde Dalkoparan'ın gözyaşlarına boğulan aile yakınları, fenalık geçirdi.

18 suç kaydı bulunan Ozan Dum, polisin detaylı çalışmaları sonucu kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte Çekmeköy’de yakalandı. Emniyette sorgulama işlemleri tamamlanan cani koca, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İdam edilmesini istiyoruz"

"İdam edilmesini istiyoruz"

Görgü tanığı yenge Hülya Dalkoparan, 'Ben evdeydim, eşim markete girmişti. Ateş ettiğini duyunca kaçarak saklandım. Eşimi aradım, eşim eve geldi. Odanın kapısını açtığımızda, kanlar içerisinde öldürülerek parçalara ayrıldığını gördük. Bu şahsın en ağır cezayı almasını istiyoruz. İdam edilmesini istiyoruz' dedi.

Baba Derya Dalkoparan, 'Ben bu şahsın annesi ve babasından da şikayetçiyim. Daha önceden kızımı tehdit ettiğini de biliyorlardı. Nitekim bu şekilde de oldu. Şimdi ben buradan adalete sesleniyorum. Ne zamana kadar kadınlar böyle katledilecek. En son evimizin önünde pusuya yatıp kızımı vurdu. Damadım iyi bir insan değildi. Ben annesine babasına defalarca söyledim. Sonuç ortada, çok üzüntülüyüm. Canımız çok kötü bir şekilde yanıyor. Bu caninin idamını istiyorum, çifte cinayet gerçekleştirdi. Benim kızım hamileydi' ifadelerini kullandı.

"Beş kişiyi vurdu, bir kişiyi bıçakladı, bir gün bile ceza almadı"

"Beş kişiyi vurdu, bir kişiyi bıçakladı, bir gün bile ceza almadı"

Ölen kadının amcası Yaşar Dalkoparan 'Bizim kızımıza bir yıldır işkence yapıyor. Bugün de işkenceye dayanamayıp işte birkaç gün önce abisinin yanına sığındı. Ya arkadaş kayınçosunun evden çıkmasını bekledi. O eve girdi. Yani planlı öldürme bu. Ondan sonra kızın kafasına beş el ateş ediyor. Ettikten sonra kurşunu bitince bıçakla kesmeye başlıyor kollarını, bacaklarını. Bıçakla kesmeye başlıyor. Yani bunun biz en ağır cezayı almasını istiyoruz. Ama bu zaten uyuşturucu taciri. Uyuşturucu içiyor. Hap içiyor. Birkaç gün önce ondan birkaç gün önce babası geldi. Dedi ki 'kızım sen işkenceye rağmen oğlumla barışmazsan seni ben vurduracağım.' İki gün sonra da oğlu geliyor. Kızı burada katlediyor. Ondan sonra bıçakla kesiyor. Kurşunu bitince. Karakolda yarın diyecekler ki 'namussuzluk yaptı' yalan. Buradaki oturan herkes biliyor. Hasret Dalkoparan ne kadar, namuslu olduğunu bir yıldır ne kadar işkence çektiğini, en azından beş defa bıçaklandı. Bu arkadaş beş kişiyi vurdu silahla. Bir kişiyi bıçakladı. Bir gün bile ceza almadı' dedi.

Dalkoparan şöyle devam etti: 'Hamileye tecavüz etti. 16 yaşında çocuğu silahla vurdu. Babasını vurdu. Abisini vurdu. Birkaç kişiyi daha vurdu. Yeğenini bıçakla vurdu. Yoğun bakımda yattı. Hiç ceza almadı. Kollarını kesmişti zaten. Kurşunu bitince kafası dağıldı komple. Gözleri çıktı. Kurşunu bitince kollarını, bacaklarını kesmeye başladı bıçakla. Öldükten sonra. 5 aylık da hamileydi bu kız ki kucağında da 1 yaşında bebeği vardı. Bebeğinin yanında öldürüyor.'

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trky

böyle bir alçak neden sevilir? bu şerefsize neden kız verilir? böyle bir kahpe çocuğuyla neden çocuk yapılır? böyle bir piç neden onlarca sabıka ile dışarda ... Devamını Gör

o yorum yapılacak

sorduğun soruları her olaydı inatla soruluyor ama cevap yok. Benim en çok kızdığım nokta devlet in herhangi bir ücretini ödemediğin veya ödememek için kataku... Devamını Gör

Derya

18 suç kaydı var ve dışardaydı!. Adalet yine yerlerde paramparça. Öyle bi düzen kurulmalı ki bunun daha önce serbest kalmasına sebep olan hakimleride yargıla... Devamını Gör

Caner Tekin

19 yaşında 1.5 yaşında çocuklu 6 aydır hamile. maşallah

DR.D

Cahillik hat safasında. Yazık olmuş..