Görüş Bildir
Haberler
Mad Max Oyunu Sonunda Çıktı

Mad Max Oyunu Sonunda Çıktı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merakla beklenen Mad Max oyunu sonunda oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Pazara sunulmasının ardından birçok inceleme sitesinin de puanlamaları ortaya çıktı!

Geçtiğimiz aylarda beyaz perdedeki filminin ardından şimdi de video oyunuyla karşımıza çıkacak olan Mad Max ismi heyecan uyandırmaya devam ediyor.

Avalanche Studios tarafından geliştirilen Mad Max, açık dünya konsepti ve araba kullanımı ile ilgi çekici bir noktada duruyor. Bol aksiyonun yanı sıra, çölün üzerinde sıklıkla araba savaşlarına da katılacağız. 

Mad Max hakkındaki ilk izlenimlere göre oyun, genel olarak filme nazaran daha az sürükleyici bir senaryoya ve oynanış dinamiklerine sahip.

Steam üzerinde 89 TL etiket fiyatı ile pazara sunulmuş olması, elbette Türk oyuncu kitlesini biraz üzmüş durumda. Fiyatı biraz pahalı gelse de, alınan inceleme notlarıyla karşılaştırıldığında verilen paraya değecek gibi gözüküyor.

Mad Max, 4 Eylül tarihinde Xbox One ve PS4 platformları için de satışa sunulacak. Yani konsol oyuncularının bir iki gün daha sabretmeleri gerekiyor. Ünlü firmaların, inceleme puanları ise şöyle:

  • Polygon – 5

  • Gamespot – 6

  • Game Informer – 7.5

  • GamesRadar – 4/5

  • IGN – 8.4

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0