Görüş Bildir
Haberler
Lütfü Bayraktar Kimdir? Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar'ın Siyasi Kariyeri

Lütfü Bayraktar Kimdir? Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar'ın Siyasi Kariyeri

Nur YILMAZ
12.05.2023 - 18:21

Lütfü Bayraktar, siyasetçi ve Fiskobirlik'in yönetim kurulu başkanıdır. AK Parti Sakarya 7. sıra Milletvekili Adayı Lütfü Bayraktar, dikkat çeken vekil adayları arasında yerini almıştır. Lütflü Bayraktar'ın eğitim hayatı ve siyasi kariyeri seçmenler tarafından araştırılmaktadır. Peki, Milletvekilli adaylığı, yönetim kurulu başkanlığı gibi görevlerden tanıdığımız Lütfü Bayraktar kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? 

İşte, Lütfü Başaran'ın siyasi kariyeri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lütfü Bayraktar Kimdir?

Lütfü Bayraktar Kimdir?

Lütfü Bayraktar, 1968 senesinde Sakarya ilinin Karasu ilçesinde dünyaya geldi. Lütfü Bayraktar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Lütfü Bayraktar'ın Eğitim Hayatı

Lütfü Bayraktar'ın Eğitim Hayatı

Lütfü Bayraktar, Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı Kirazlı köyünde ilkokulu, Adapazarı Atatürk Lisesi'nde ise lise eğitimini tamamladı. 

Daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Turizm İşletme Bölümüne başlayan Bayraktar, 1989 yılında lisans eğitimini tamamladı. Ardından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gördü. 2000 yılında lisans çalışmalarını tamamlayan Lütfü Bayraktar, yüksek lisansını ise Sakarya Üniversitesi'nde İşletme Anabilim Dalında yaptı.

Lütfü Bayraktar'ın Siyasi Yaşamı

Lütfü Bayraktar'ın Siyasi Yaşamı

Lütfü Bayraktar, kariyerine 2002 yılında serbest Avukat olarak başladı. Daha sonra AK Parti'nin Sakarya, Kocaali ilçesinde Kurucu İlçe Başkanlığını yaptı. 

1 Aralık 2007 yılında FİSKOBİRLİK Genel Kurulu tarafından Yönetim Kuruluna seçildi. Günümüzde hâlâ Fiskobirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Bayraktar, bu görevi 16 yıldır yürütmektedir.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Sakarya milletvekili adayı olan Lütflü Bayraktar; 14 Mayıs'ta gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Sakarya 7. sıra milletvekili adayı olarak aday gösterildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın