Görüş Bildir
Haberler
Lüscher Renk Testine Göre Sen Nasıl Birisin?

etiket Lüscher Renk Testine Göre Sen Nasıl Birisin?

Trex
05.07.2017 - 11:34 Son Güncelleme: 05.07.2017 - 11:35

Renkler bizim karakterimiz ve ruh halimizle ilgili çok ipucu veriyor. İsviçreli bilim insanı Max Lüscher'in çalışmalarından esinlenerek hazırladığımız bu testte size nasıl biri olduğunuzu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kırmızının bir tonunu seçin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Şimdi de üçünden birini seç.

3. Gökyüzünü birden fazla renge boyamak istesen bu hangileri olurdu?

4. Şimdi de dünyada en sevdiğin insanı düşünüp bir renk seç.

5. Şimdi de dünyada en nefret ettiğin insanı düşünüp bir renk seç.

6. Şimdi de çok zengin olduğunu düşünüp bir renk seç.

7. Son olarak en sevdiğin yiyeceği düşünüp bir renk seç ve sonucu görelim!

Yolculuğa aç bir maceracı!

Yolculuğa aç bir maceracı!
static.tumblr.com

Sen hayatı daima dibine kadar yaşamak istiyorsun. Öyle ki deneyebileceğin kadar çok şey denemek, görebileceğin kadar çok şey görmek ve tadabileceğin kadar çok zevk tatmak istiyorsun! Bu yüzden de çoğu zaman sonuçlarını düşünmeden kendini her türlü maceraya atıyor ve gerçekten hayatın tadını en güzel şekilde çıkarıyorsun. Senin yerinde olmayı, senin kadar cesur ve korkusuz olmayı gerçekten çok isterdik be güzel insan!

İflah olmaz bir pesimist!

İflah olmaz bir pesimist!
cdn.playbuzz.com

Çok üzgünüz bunu bu şekilde yüzüne vurmak istemezdik ama durum bu güzel kardeşimiz. Sen gerçekten iflah olmaz bir pesimistsin! Her durumda sürekli başına gelebilecek en kötü senaryoya odaklanıyor, bardağın bir türlü dolu kısmını göremiyor hep boşta takılı kalıyorsun. Dahası bunu sen kendine bile bile yapıyorsun! Kim bilir, belki de bugüne kadar hep kötü şeylerle karşılaştın ve o yüzden kendini umutlandırmak istemiyorsun hayata karşı. Ama şunu unutmamalısın; hayatta hep kötü şeyler yaşamayız, karşımıza hep kötü insanlar çıkmaz. Bu hayatta iyi insanlar ve güzel şeyler de var! Sen sadece inan ve değişime kendi içinde başla güzel dostumuz. Unutma; kötü düşünürsen kötüyü, iyi düşünürsen iyiyi kendine çekersin!

Realistlik alın yazın olmuş!

Realistlik alın yazın olmuş!
secure.static.tumblr.com

Çok ciddiyiz, biz senden realistini görmedik bu hayatta. Neden mi? Çünkü hani en azından çocukken hayaller dünyasında yaşar ya insan, sende böyle bir durum yok. Sen o zaman da realistmişsin, hala da öylesin. Adeta 'büyüyünce astronot olacağım' diyen çocuğa gülüp de 'ben muhasebeci olacağım' diyen çocuk gibisin! Senin hayatında gerçek dışı şeylere ve boş hayallere yer yok çünkü. Her durumun mantıklı bir açıklaması olduğuna inanır ve gerçekten her durumdan da olabildiğince mantıklı bir şekilde kurtulmaya çalışırsın. Mesela bir kere durum neyse artılarıyla eksileriyle ele alır ve ona göre hareket edersin. Biz senden mantıklısını görmedik yani güzel dostumuz! Hep böyle yap bizce, kendini daima garantiye alıyorsun çünkü bu sayede!

Filozof musun mübarek?

Filozof musun mübarek?
cdn.playbuzz.com

Gerçekten olabilirsin aslında filozof ya... Çünkü senin gibi hayatı bu kadar çok sorgulayan, her şey üzerine bu kadar fazla düşünen ve sürekli kafasında sorular dönen insanlar yalnızca filozoflar! Neden mi böyle dedik? E şimdi bir dön kendine bak; genellikle yalnız kalıp kendi düşüncelerin içinde kaybolmayı ve hayata dair sorularına cevaplar aramayı seviyorsun. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi de seviyorsun! Dahası, bunu gerçekten çok başarılı bir şekilde yapıyorsun. Senin gibi biz de bazı şeyleri sorgulamak ve dahası bu kadar öğrenmeye aç olmak isterdik be güzel kardeşimiz!

Adeta optimist bir güneşsin!

Adeta optimist bir güneşsin!
dreamcatcherreality.com

Güneşin en büyük özelliği nedir? Etrafına enerji, ışık ve sıcaklık saçmasıdır değil mi? İşte sen çevrendeki insanlara resmen bunun kat kat fazlasını yapıyorsun! Girdiğin ortama bir anda bir hayat enerjisi, bir neşe ve samimiyet yayılıyor. Çünkü sen böyle bir insansın; enerjisi inanılmaz yüksek, neşeli, samimi ve en önemlisi optimist! İçinde bulunduğun durum ne kadar karanlık olursa olsun sen o ışığı bulur, yoksa bile kendin yaratır ve muhakkak aydınlığa çıkarsın! Çünkü umutsuzluğa kapılarak hiçbir şeyi çözemeyeceğini biliyorsun ve bu yüzden de hep en iyisine odaklanıp hep onu yakalamaya çalışıyorsun! Keşke hepimiz senin gibi olsak be güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1475
588
308
292
147
127
104
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tedbundyninkatili

Dünyada ' en çok sevdiğim insan' sorusu zorlarken 'nefret ettiğim insan 'sorusunun hiç zorlamaması :)

Silahşor

ne macerası yav hiç sevmem.

Asosyal deli

kısmen aynen

Onur Özalp

Yolculuğa aç bir maceracı!