Görüş Bildir
Haberler
Lol, Türkiye Kupası Kazananı Belli Oldu

Lol, Türkiye Kupası Kazananı Belli Oldu

Pchocasi
05.08.2014 - 15:20 Son Güncelleme: 05.08.2014 - 16:51

Lol, Türkiye Kupası Kazananı Belli Oldu

League Of Legends cephesinde Türkiye Kupası heyecanı sona erdi ve kazanan takım belli oldu.

8 AYDIR KIYASIYA MÜCADELE

Yaklaşık olarak 8 aydır devam eden büyük mücadelede League Of Legends Türkiye Kupası heyecanı 81 ilk düzenlenen katılımlar ile gerçekleştirildi.

Her ay bir bölgede yapılan turnuvalarda asıl heyecan 1-3 Ağustos tarihleri arasında Riot Games Türkiye ofisinde yaşanmaya başlandı. Yarışmada müthiş oyun performansı ile birlikte mücadele eden Zocco’s eSports Club’ı 3/1′lik seriler ile mağlup eden BaBs takımı, Türkiye Kupası Şampiyonluğunun ve 12 bin TL para ödülünün de böylece sahibi olmuş oldu.

TOPLAMDA 1200 TAKIM

Turnuva her sene gerçekleştirildiği gibi, bu sene de büyük mücadelelere şahit olunarak final sahnesine kadar geldi. 1200 takımın kayıt yaptırarak gerçekleştirildiği turnuvada Türkiye Kupası’nda Zocco, Insert Noob Here, Team Power ve BaBs takımları final oynadı.

BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDULAR

Türkiye Kupası’nda ilk üç sıralamaya kadar yükselen takımlar tarihinde büyük kapışmaya sahne olarak 21 bin TL’lik ödül için kıyasıya kapıştılar. Yurt dışında yapılan turnuvalarda bu meblaların daha çok olduğunu bilmemize rağmen ülkemizde eSport’un geliştiğini görmek çok heyecan verici diyebiliriz.

LoL TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan turnuvanın birincisi BaBs takımı olurken, 21 bin TL’yi evlerine götürdü. Kısa zamanda büyük olaylara imza atan League Of Legends gelişmeye devam ediyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/lol-turkiye-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın