Görüş Bildir
Haberler
Liverpoollu Taraftarın Yıllarca Unutulmayacak Bilet İsyanı

Liverpoollu Taraftarın Yıllarca Unutulmayacak Bilet İsyanı

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'ın bilet fiyatlarını 59 sterlinden 77 sterline çekme kararı taraftara isyan ettirdi. Özellikle bu karara tepki gösteren bir taraftar vardı ki isyanı yıllar boyunca unutulmayacak cinstendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Asla yalnız yürümeyeceksin' 

Futbolla az çok ilgili olanlar bu sloganın Liverpool taraftarına ait olduğunu bilir. Ancak Liverpool kulübü öyle bir karar aldı ki bu slogan az kalsın tarihe gömülüyordu.

Liverpool, bilet fiyatlarını 59 sterlinden 77 sterline çekmeye karar verince taraftarının protestosuyla karşılaştı. Maça gelen taraftarlar sahaya sırtını dönerek takımlarını protesto etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taraftarlar sahaya arkalarını dönmekle kalmadı, ligde geçen hafta oynanan Sunderland maçının 77. dakikasında tribünleri terk etti.

Ancak bütün bu protestoların yanı sıra bir taraftarın isyanı vardı ki hepsini gölgede bıraktı. Konuyla ilgili sokak röportajı yapılan bir taraftarın söyledikleri hem muhabiri hem de çevredeki diğer taraftarları gülme krizine soktu.

Fenomen olan taraftar

Liverpool yönetimi ise tüm bu protesto ve tepkilerin üzerine özür dileyerek kararı geri aldığını açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
50
11
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KaranlıkTaraf

Lan biz sabriyi izlemek için para veriyoruz umutu izlemek için para veriyoruz bu da james miller için mi 77 sterlin vereceğim diyor. Vay be lükse bak.